SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazınan Asfalt Yeniden Kullanılacak

A- A+ PAYLAŞ

Ataköy Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni getirilen freze makinesi hakkında da bilgiler verdi.

Yeni alınan freze makinesinin tanıtımı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle düzenlenen inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile Ataköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Afşin ve mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır burada yaptığı açıklamada, yapılan bütün hizmetlerin kaliteli olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakları standartlara uygun bir hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çakır, "İçme suyu, kanalizasyon, doğalgaz ve yağmur drenaj kanallarını tamamladığımız bütün caddelerimizi, sokaklarımızı Avrupa standartlarında kaldırımlarını yeniliyor, asfaltını yapıyoruz. Yeni getirmiş olduğumuz freze makinesiyle eski asfaltı kazıyoruz. Freze makinesiyle kazdığımız asfaltı daha sonra dolgu malzemesi olarak kullanabiliyoruz. Aynı zamanda freze makinesi, asfaltını yaptığımız yollarda oluşacak, çökmeleri ve çukurları da asgariye indirmektedir. Döktüğümüz asfalta da tartılı sistemi kullanacağız. Bu sistemle hem tasarruf edeceğiz, hem de yollarımızı daha düzgün hale getireceğiz. Bu dönem freze makinesiyle 14 caddede, toplam 210 bin metrekarelik kazıma çalışması yapıp, finişerle de 330 bin metrekare kaliteli asfalt dökeceğiz. Toplamda 1 milyon 200 bin metrekare asfalt sereceğiz. Getirmiş olduğumuz freze makinesini kiraladık. Personelimiz eğitildikten sonra bu iş makinesinden Malatya Belediyesi'ne kazandıracağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız