SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KCK Operasyonu.. 11 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:40:46
KCK Operasyonu.. 11 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın da aralarında bulunduğu 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
 
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’nce terör örgütü PKK/KCK'nın Osmaniye'deki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik uzun sureli sürdürülen çalışmalarda terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunan, Amanoslar kırsal alanındaki örgüt mensupları ile bağlantılı olan, terör örgütü mensuplarına lojistik destekte bulundukları tespit edilen şahıslara yönelik Osmaniye merkezli İstanbul, Elazığ, Malatya ve Bitlis illerinde eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Operasyonlarda N.Ö. (49), C.E. (51), Ş.Ö. (34), S.A.B. (34), E.Y. (34), D.A. (32), İ.K. (49), H.O. (47), M.Ç. (53), Ş.A.M.Y. (52) ve M.Ç. (46) gözaltına alındı. Olayla ilgili yakalanan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet dürbün, 3 adet örgüt mensuplarıyla buluşmada kullandıkları el telsizi ve çok sayıda silahlara ait şarjör, fişek ile dijital veri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 10’u "terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak, örgüt adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak ve örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek”ten Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız