SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keçi Kurtarma Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:30
Keçi Kurtarma Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da kayalık alanda 2 gün süre ile mahsur kalan 4 keçiyi kurtarmak için AFAD Kurtarma Ekibi, yaklaşık 5 saatlik bir çalışma yaparak, hayvanları kurtararak sahibine teslim etti. 

Olay, Malatya’nın Arapgir ilçesinin Kondacak Mahallesinin Saray mevkinde meydana geldi. Mahallede Orhan Eldem adlı vatandaşa ait 4 adet keçinin sürüden ayrılarak çıktıkları kayalıkta 2 gün süreyle mahsur kalması üzerine durum Jandarma’ya bildirildi. Jandarma ekiplerinin de AFAD’dan yardım istemesi üzerine bölgeye AFAD Kurtarma Ekipleri yönlendirildi.

Bölgeye giden AFAD ekipleri yaklaşık 2.5 kilometre arazide yürüyerek keçilerin mahsur kaldığı kayalık alana ulaştı. Burada bir AFAD ekibi halat ile kayalıktan inerek keçilerin bulunduğu noktaya ulaştı. Keçiler tek tek halat yardımı ile kayalık alandan aşağıya indirildi.

2 gün süreyle kayalık alanda aç ve susuz kalan keçiler, kurtarılır kurtarılmaz çevredeki otları yemeye başladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız