SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keçiyi Kurtarma Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:37:08
Keçiyi Kurtarma Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kayalık uçurumda mahsur kalan keçiyi kurtarmak için, AFAD kurtarma ekipleri yaklaşık 6 kilometre yol yürüyerek keçiyi kurtardı. 

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin Seyituşağı Mahallesi'nde, dağlık alanda 2 gün süreyle kayalık uçurumda mahsur kalan Ali Güneş adlı vatandaşa ait keçiyi köylüler indiremeyince, durum jandarmaya bildirildi. Jandarma ekipleri ise AFAD Kurtarma ekibinden yardım istedi. Bölgeye giden AFAD ekipleri, jandarma ve köylülerle birlikte yaklaşık 6 kilometrelik yolu yaya olarak yürüdü.

Vadi içerisinde kayalık alanda uçurumun kenarında kalan keçiyi kurtarmak için, halat yardımıyla hayvanın yanına 1 kişi indirilerek, keçi derelik alana indirildi.

Keçiyi kurtaran AFAD ve jandarma ekiplerine vatandaşlar teşekkür etti.

Öte yandan, köylülere ait 200 adet keçinin içerisinde, kayalıkta mahsur kalan keçinin, sahibi Ali Güneş’in tek keçisi olduğu, AFAD ekiplerinin bu durumu öğrenmesi üzerine kurtarma çalışmalarına daha çok azami gösterdikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız