SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kedicik İçin..

A- A+ PAYLAŞ

Serin bir Kanalboyu akşamında, çevre esnaflarının ve vatandaşların onca koşuşturması, çabaları küçük bir kedicik içindi.. Ama, tüm çabalarına rağmen kediciği kurtaramadılar.

Kanalboyu’nda 21.00 sıraları.. Mevsim itibarıyla havaların serinlemesi nedeniyle Kanalboyu dönemi değil.. Fazla bir kalabalık yok..

Derme Kanalı’nın kenarında yürümekte olanlardan biri fark etti, bir-birbuçuk karış kadar olan suyun içindeki kediyi..

Önce suya düşmüş olan kedinin yüzmeye çalıştığını zannetti ve dikkatle bakınca kedinin sudan kendini kurtarmaya çalıştığını gördü. Sonra çevredeki birkaç kişi daha durdu ve nasıl kurtaracaklarını konuşmaya başladılar. Ardından çevre esnaflarından bazıları koşturdu..

Kedi tutunabileceği bir yer bulamıyordu.. Serin bir hava ve suyun içinde kedi.. Çevredekilerden bazılarında suya girip girmeme tereddüdü vardı. O sırada esnaflardan biri koşturarak, kanaldan su çekmek için kullandıkları ip bağlı plastik bir kova getirdi.

Kovayı saldılar suya.. Ama kedicik tutunamıyor ve hareketleri giderek azalıyordu.

Sonra gençlerden biri atlayıverdi kanala ve kediyi sarkıtılan kovanın içine koydu. Sonra da kova çekildi.

Ancak kedide hareket yoktu.. Kafasını aşağıya getirerek yuttuğu suyu boşaltmaya çalıştılar, masaj yaptılar.. Olmadı.. Kedicik canlanmadı..

Sonra kedinin ölüsünü, bir ağacın dibine koydular.. Ayrıldılar..

Birkaç saat sonra çöp arabası çöpleri toplarken, bir kürekle kedi ölüsünü de arabaya attılar.

FOTO: Savaş BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız