SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kediler Soğukta Kalmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:00
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hayvan severler, kış mevsiminde dışarıda kalan kediler için kutudan evler yaparak parkta dağıttı. 

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Filiz Yenier Erdem ve dernek üyeleri, Sümer Park’ta evlerinde kediler için yaptıkları kutudan evleri parkta dağıttı. Dernek Başkanı Filiz Yenier Erdem, “Kışın soğuk havalarda kedi ve köpeklerin korunabileceği sıcak bir evleri olmalarını istedik. Örnek kedi evleri hazırladık. Malatya Belediyesi’nin de bu kedi evlerini örnek alarak çevreye bu tür barınaklar koymasını istiyoruz. Bir hayvan yaklaşık 8 saat soğuğa ve açlığa dayanabiliyor. Vatandaşlarımız da kapılarına ve bahçelerine kedi ve köpekler için barınak koysunlar. Evlerdeki artık yemekleri kapılara koyarak vatandaşlarımız kedi ve köpeklere sahip çıkabilirler” dedi.

Basın toplantısı esnasında getirilen bir kedi, yapılan örnek kedi evine konuldu. Kedinin bir süre yapılan barınakları incelemesi ise dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız