SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kefensiz mi Kaldık?!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin cenaze hizmetlerinde kullanılacak kefen bezi için açtığı ihalede teklif verilmeyince ihale iptal edildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Belediyesi cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam 20 bin metre kefen bezi için alım ihalesi düzenledi. İhale günü olan 14 Eylül tarihinde ihale komisyonuna herhangi bir teklif sunulmayınca ihale iptal edildi.

İhale ilanına göre, Malatya Belediyesi ‘En az 48 telli 15.000 metre 220 cm.´lik çift en kefen bezi, en az 48 telli 5.000 m. 90 cm.´lik tek en kefen bezi , 5.000 M. 90 cm.´lik yeşil bez , 1.000 metre tülbent ‘ satın almayı planlıyordu.

27 BİN SALTAŞI İHALESİ 27 EYLÜL’DE
Bu arada yine Cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere 27 bin sal taşı satın alıncağı duyuruldu. Malatya Belediyesi’nin ihale ilanına göre, mezarlarda kullanılacak 27 bin adet sal taşı için 27 Eylül 2010 tarihinde ‘sal taşı alım ihalesi’ yapılacak.

DOĞU GARAJI İHALESİ 1 EKİM’DE..
Öte yandan Şehirgösteren mevkiinde yaptırılan binanın “sağlam” olmaması nedeniyle gündeme gelen yeni Doğu Garajı ile ilgili inşaat ihalesinin de 1 Ekim’de Belediye’de yapılacağı bildirildi.

Şehit Fevzi Mahallesi Sancaktar Mezarlığı Yanı’nda yaptırılacak olan Doğu Garajı’nın, yer tesliminden itibaren 90 gün içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız