SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kelimelerin Kifayetsiz Olduğu Anlardan Biri.."

0
Güncellendi - 2018-08-01 00:37:03
A- A+ PAYLAŞ

CENAZE TÖRENİNDE FOTOĞRAFINI OĞLU TAŞIDI.. Battalgazi Polis Merkezi’nde  Emniyet Genel İdare hizmetleri sınıfında çalışan sivil memur tarafında boğazından bıçaklanması sonucunda şehit olan polis memuru Şerif Dağ için tören düzenlendi.

Olay, Eskimalatya Meydanbaşı Mahallesindeki Battalgazi Hükümet Konağı’nda bulunan Battalgazi Polis Merkezi Amirliği’nde meydana geldi. Battalgazi Polis Merkezi Amirliğinde sivil memur olarak görev yapan Suat Y., ile polis memuru Şerif Dağ'ı boğazından bıçaklayarak yaraladı.

Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan 24 yıllık polis memuru 45 yaşındaki Şerif Dağ kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Suat Y. ise polis tarafından gözaltına alındı. Eski polis memuru olduğu, geri hizmete çekildiği ve polis merkezinde sivil memur olarak çalıştırıldığı  belirtilen Suat Y.’nin Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi.

 Şehit olan polis memuru Şerif Dağ için Malatya Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

 Törende, Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konulan Dağ'ın özgeçmişi okundu. Şehidin eşi Dilek ve kızı Kevser, törende gözyaşı döktü. Şehidin oğlu Hamit'in ise metanetini koruduğu gözlendi.

 İl Emniyet Müdür Vekili Yücel Başar, törende yaptığı konuşmada “Kelimelerin kifayetsiz olduğu anlardan birini yaşıyoruz. Yaklaşık 24 yıl başarılı ve özverili bir şekilde teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza hizmet eden şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm teşkilatımızın başı sağolsun." ifadelerini kaydetti.

Şehidin oğlu Hamit, babasının fotoğrafını  cenaze aracına kadar taşıdı.

Yapılan duaların ardından şehidin cenazesi toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Elazığ'ın Maden ilçesi Gezin Beldezi Kızıltepe Köyü'ne uğurlandı.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Malatya Vali Vekili Ali Deniz Sürmen, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tümgeneral Hançeri Sayat, 7. Ana Jet Üs Komutanı Albay Selim Karsavuranoğlu, İl Jandarma Komutanı Şerafetin Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay,  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, askeri ve sivil erkan katıldı.

Bu arada, halk arasında spekülatif yorumlara yolaçan olayla ilgili olarak Valilik'ten ya da Emniyet Müdürlüğü'nden henüz herhangi bir açıklama yapılmaması da eleştirilere neden oldu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (5 yıl önce)
    Emniyetin hatası. İşine son vermeye kıyamamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban Serezli (5 yıl önce)
    Yüzbinlerce memur KHK'larla şucu bucu diyerek sorgusuz sualsiz ihraç edilir. Öteki tarafta psikopatlar geri hizmete alınır..
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Psikolojik tedavi görüyorsa ne işi var orada.O kişinin gözetim altında bulunması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Nedim TÜRKMEN (5 yıl önce)
    Rabbim Rahmet Eylesin Gaziantep/İslahiyede Görev Yapmıştı iyi bir İnsandı Şerif Kardeşim Mekanı Cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (5 yıl önce)
    Ben hep söylüyorum biz şansa yaşıyoruz bu ülkede..adam pisikolojik sorunları var geri hizmete alınmış ve hâlâ devlet dairesinde çalışıyor.Şimdi bu polis memurunun katili sizce kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Allahım ne oluyor bize git gide saldırgan toplum oluyoruz.allah rahmet eylesin bu kardeşimize ailesine sabır versin.yazik gerçekten çok yazik
    0
    0
    Yanıtla