SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kellemi Ortaya Koyarım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:07
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nden (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın temellerinin yeniden atılacağını kaydederek, “İnşallah hep beraber yüzümüz gülecek” dedi.

Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Erkal, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti.

Büyükşehir olan Malatya’nın yükünün daha da arttığını kaydeden Ahmet Münir Erkal, “Ben karar verirken çok düşünürüm. Karar verdikten sonrada kimse beni yolumdan çeviremez. Kellemi ortaya koyarım. Bu iş kazanmak ya da kaybetmek meselesi değil. Biz bir senedir istişare yapıyoruz. Bütün partilerden arkadaşlarım aradılar. Büyükşehir’in sistemi yeni oluştu. Temeller ilk defa atılacak. Bu anlamda da birine ihtiyaçları olduğunu söylediler. Benden daha ehliyet ve liyakat sahibi birisi varsa adaylıktan çekileceğimi de söyledim. 1991’de kuzey çevre yolunu plana işlettim, yıl 2014 bu yolun bir kilometresi niye açılmadı” diye konuştu.

Erkal’a büyük ilgi gösteren vatandaşlardan biri, “Seni tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. İnşallah hayırlısıyla tekrar bu göreve gelirsin. Malatya’ya çok emeğiniz var. Yeniden sizi başımızda görmeyi çok istiyoruz” dedi.

Esnafın sorunlarını da dinleyen Erkal, kendisine iletilen her şeyi not aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız