SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kemal Bey'le Çarşı Gezisi..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Çakır, bir bölümünde Malatya'nın sevimli siması "Kemal Bey"in de eşlik ettiği çarşı gezisinde, kuyumcu esnafının sorunlarını dinledi ve bazı açıklamalarda bulundu.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu tarafından yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır kuyumcu esnafı ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelip, kuyumcu esnafının sorunlarını dinledi.

4 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç, Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile kuyumcu esnafı katıldı.

Toplantıda söz alan Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, kuyumcu esnafının yaşadığı sorunları Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a iletti.

Başkanı H. Hüseyin Erkoç da esnafın kritik bir süreçten geçtiğini, yaşanan ekonomik krizin esnaflar üzerinde bir baskı oluşturduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, esnafımızın sorunlarını bilmekte, esnaf gezileri yaparak sorunları dinlemektedir. Sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağından eminiz. Toplantımıza katılıp, esnaflarımızı dinlediği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, özelikle şehirde yapacakları modernizasyon çalışmalarıyla esnafın işlerinin artacağını umut ettiklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Modernizasyon çalışmalarını yaparken her türlü detayı planlıyoruz. Bu çalışmadan önce ulaşım master planını yapıyoruz. Arkadaşlarımız plan üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Modernizasyon çalışmalarına önce ana arterler üzerinde başlayacağız. Vatandaşlarımız yapacağımız bu caddelerde keyifle alış verişlerini yapıp, gezebilecekler. Yapacağımız bu çalışmayla görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız