SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kemal 'Mıntıka'ya Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:11
Kemal 'Mıntıka'ya Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Kuyumcular Çarşısı'nda akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sırasında ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Malatya çarşı merkezinin sevimli simalarından Kemal Çaputçu, tedavisinin ardından tekrar çarşıya döndü.

Geçtiğimiz 25 Mayıs Pazartesi günü, Kuyumcular çarşısında A.M. ve Y.M. adlı kardeşler ile amca çocukları olduğu belirtilen M.M. ve L.M. adlı kardeşler arasında, husumet yüzünden çıkan kavgada, pompalı tüfekle ateş açılmış, olayda ilk anda Adil B. adlı vatandaşın ayağından yaralandığı belirtilmişti. Olaydan bir süre sonra, çarşıdaki çay ocağında oturmakta olan Kemal Çaputçu'nun da ateşlenen tüfekten çıkan saçmaların hedefi olarak yaralandığı anlaşılmıştı.

Sırtına isabet eden saçmalardan yaralanan çarşının sevimli ve sembol siması Kemal Çaputçu, Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavisinin ardından taburcu edildi.

Malatya Devlet Hastanesi’nde son dönemde en çok ziyaret edilen hastalardan birisi olan Kemal Çaputçu’yu çarşı esnafı yalnız bırakmayarak hastanede ziyaretine gitmişti.

Tedavisinin ardından tekrar çarşıya dönen Kemal Çaputçu’yu gören esnaflar işyerlerine davet ederek, çay ve kahve ısmarlıyorlar. Kemal Çaputçu, ayran ikramlarını ise geri çevirerek, çay söylenmesini istiyor.

Kemal Çaputçu,  “olay nasıl oldu” sorusuna, sol eline kaldırarak, silah ile ateş edildiğinin işaretini yaparak, “vurdu” derken, “kimler vurdu” sorusuna da yanıt olarak, sağ elini sabit tutup, sol elini de tokmak gibi kullanarak “davulcular” tarafından vurulduğunu hareketleriyle anlattı. İyi olduğunu söyleyen Kemal Çaputçu, “Çarşı esnafı da özlemiş seni”  ifadesine de “He yahu” şeklinde cevap verdi.

Çarşının sevimli simalarından Kemal Çarputçu’ya esnaflar yoğun ilgi gösterdiler.

Bu arada Kemal, tüm ısrarlara rağmen vurulduğu sokağa girmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız