SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kemal Özalper'in Oğlu Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:11
Kemal Özalper'in Oğlu Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Kıbrıs Şehidi Kemal Özalper’in oğlu işadamı ve Yüksek Tekniker Fatih Özalper, kalp krizi soncunda vefat etti. 

Uzun bir süreden beri Marmaris’te tekne ve yat imalatı sektöründe faaliyet gösteren Fatih Özalper (54) evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mimar Serpil Özalper ile evli Fatih Özalper’in cenazesi ailesi tarafından dün Malatya’ya getirilerek, bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda aile kabristanında toprağa verildi.

Kıbrıs Şehidi Kemal Özalper, 1963 yılında Kıbrıs/Lefke Sanat Okulu’nda görev aldıktan kısa bir müddet sonra Rumların kanlı saldırıları karşısında bunalan Kıbrıs Türkü’nün yanında yer alarak silah, mühimmat ve patlayıcı madde yapımına öncülük etmiş, ancak ürettiği bir merminin denemesini yaparken, merminin havan içerisinde patlaması sonucu 1 Ağustos 1964 yılında şehit oldu. Cenazesi Kıbrıs’ tan Malatya’ya getirilerek Banazı (Kuyuönü) Mezarlığı Askeri Şehitliği’nde toprağa verildi.

Kıbrıs Şehidi Kemal Özalper’in büyük oğlu olan Fevzi Özalper ise halen Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'nde müdür yardımcısı olarak görevini sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız