SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kemal Sunal Hoş Bir Adamdı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:10
A- A+ PAYLAŞ

Türk sinemasının unutulmaz filmi Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, hatıralarını ve rahmetli Kemal Sunal ile yaşadıklarını anlattı. 

Hababam Sınıfı oyuncuları, Malatya Park alışveriş merkezi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, “Hababam Sınıfı Anılarında Kemal Sunal” minder sohbetlerine katıldı.

Hababam Sınıfı oyuncuları Dilaver Gür, Ahmet Arıman, Ercan Gezmiş, Gazenfer Şener, Tayfun Akalın, Mehmet Çatay, Tuncay Akça, Dinçay Çetindamar ve Ümit Doğru, minder sohbetlerinde filmde yaşadıkları anıları anlattı.

Hababam Sınıfı’nın Malatyalı oyuncusu Dilaver Gür, Hababam Sınıfı’nın İnek Şaban’ı rahmetli Kemal Sunal ile yaşadığı anıları anlattı.

Gür, Kemal Sunal’ın filmde kendisine saçını tarattığını anımsattı.

Hababam Sınıfı Filmi’nin Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, Kemal Sunal ile tokatlaşma sahnesi yaşadıklarını anımsatarak, “Kemal ağabeyin eli çok ağırdı. Bir sahnede de otobüsle izci kampına gidiyoruz. Otobüs bozuluyor ve inek önümüze çıkıyor. İneği gerçekten çekmeye çalışıyoruz ama inek gitmiyor. Bunlar kamera arkasında yaşandı. Kemal ağabey ineğe bir şey söyledi ve inek kaçtı” dedi.

Arıman, başarılı bir iş yaptıklarını kaydederek, “Bizim önümüzde çok değerli bir kadro vardı. En başta Ertem Eğilmez vardı. O bizim lokomotifimizdi” ifadelerini kullandı.

Filmin “gülen çocuğu” Tuncay Akça, rahmetli Kemal Sunal ile ortaklaşa altılı oynadıklarını belirterek, “Altılı için 5 lira verdik. Altılıyı tutturduk ama 4 lira para aldık. Paraya kurtaramadık. Kemal ağabeyle güzel şeyler yaşadık. Onunla beraber güzel anılarımız oldu. Hoş bir adamdı” diye konuştu.

Oyuncu Mehmet Çatay da, filmde güzel anılarının olduğunu ifade ederek, “Hababam Sınıfı’ndaki rolüm ağacın altında Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Tarık Akan tarafından sıkıştırıldığım sahneydi. Ağacın altında sıkıştırıp, sigara isteyip, beni tokatlıyorlardı. Bu sahne benim için çok önemliydi” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız