SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Sınırlarında Sabaha Kadar 99 Artçı Deprem

0
Güncellendi - 2020-01-26 04:25:12
Malatya Sınırlarında Sabaha Kadar 99 Artçı Deprem
A- A+ PAYLAŞ

KEMAL SUNAL'IN KÖYÜNDE BÜYÜK HASAR.. Cuma gecesi 20.55'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkezi Elazığ'ın Sivrice İlçesi Musaali Köyü'ne yakın olan Malatya'nın Doğanyol ilçesi, depremde can ve önemli ölçüde mal kaybının yaşandığı yer.

Sinema sanatçısı merhum Kemal Sunal'ın memleketi olan Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi (köyü) de depremde ciddi şekilde etkilendi.

AA muhabirleri, gün ağardıktan sonra Doğanyol ilçesi Gökçe Mahallesi'ndeki deprem etkisini dronla görüntülediler.

MALATYA SINIRLARINDA 99 ARTÇI DEPREM..

Bu arada, Cuma gecesi saat 20.55'de meydana gelen büyük depremin ardından, ilki aynı gece saat 21.17'de olmak üzere, Cumartesi sabah 08.00'e kadar Malatya sınırları dahilinde, büyük çoğunluğu Pütürge ve Doğanyol'da olan, bunların yanı sıra Kale ve Battalgazi ilçelerinde toplam 99 artçı deprem kaydı AFAD tarafından yapıldı. Malatya sınırlarındaki en büyük artçı sarsıntı Cuma gecesi 22.03'de Pütürge'de meydana geldi ve büyüklüğü 4,6 olarak ölçüldü.

AA- malatyahaber.com 

FOTOĞRAFLAR: Doğanyol Gökçe Mahallesi (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ilyas.malatya (4 yıl önce)
    Allah vefat edenlerde allah rahmet etsin yaralılara acil şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • AVCI MALATYA (4 yıl önce)
    Rabbim Ölenlere rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin tüm milletimize geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Rami (4 yıl önce)
    Geçmiş oldun Malatya ve Elazığ olenlere Allah’dan rahmet kalanlarda sabır dılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 yıl önce)
    geçmiş olsun rabbim esirgedi bu kış günü hava soğuk dua edelim inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Melih (4 yıl önce)
    Allah esirgesin rabbim beterinden korusun. abdulgaffar muhtarlığı yanında arabada oturuyoduk ailemle eşimle Muhtar geldi camiyi açtım arabada olmaz geçin ısının dedi. Allah razı olsun Abdulgaffar mahallesi muhtarından...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Ben Malatya dışında yaşıyorum köyümüzde evimiz var her sene geliriz Malatya'mıza kavurmamız peynirimiz çökeleğimiz yağımız kısacası yiyeceğimiz Malatya dan gelir hatta somun ekmeği yemediğim içinde her hafta Malatya yı ararım açık ekmek otobüse verip gönderilir bu yüzden Malatya biz için bir sevdadır vefat edenlere Allahtan rahmet diler yaralılara Allah tez şifa versin Allah daha beterinde saklasın güzel Malatya'm
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi kırık (4 yıl önce)
    Allah muhafaza.eylesin.Vefat edenlere Allah rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla