SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kemal'ı da Vurdular!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:09
Kemal'ı da Vurdular!.
A- A+ PAYLAŞ

Kuyumcular Çarşısı'nda akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sırasında ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Malatya çarşı merkezinin sevimli simalarından Kemal Çaputçu'nun tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, Kuyumcular çarşısında A.M. ve Y.M. adlı kardeşler ile amca çocukları olduğu belirtilen M.M. ve L.M. adlı kardeşler arasında, husumet yüzünden çıkan kavgada, pompalı tüfekle ateş açılmış, olayda ilk anda Adil B. adlı vatandaşın ayağından yaralandığı belirtilmişti. Olaydan bir süre sonra, çarşıdaki çay ocağında oturmakta olan Kemal Çaputçu'nun da ateşlenen tüfekten çıkan saçmalara hedef olduğu anlaşılmıştı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, av tüfeğini ateşleyen M.M. ve L.M. adlı kardeşler mahkemece tutuklanmışlardı.

Sırtına isabet eden saçmalardan yaralanan çarşının sevimli ve sembol siması Kemal Çaputçu'nun Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği, başta çarşı esnafı olmak üzere çok sayıda kişinin geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF: Kemal Çaputçu Devlet Hastanesi'nde.. (Kaynak:Giray Kağızmanlı)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız