SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kemal'in En Büyük İsteği.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:39:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı merhum Sinema Sanatçısı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Malatya'da yayın yapan Uydu Kanalı Türkiyem Tv'de İnanç Kara Ölmeztoprak'ın moderatörlüğünde hazırlanan Bilge Bakış Programına katıldı.

Malatya Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya'da bulunan Sunal, eşiyle geçirdiği yılları, çocuklarıyla ilgili düşüncelerini, hatıralarını, hayata bakış açısını, beklentilerini, özel ve mesleki yaşamına dair görüşlerini paylaşarak,  Malatya'nın gelini olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kemal Sunal'ın en büyük isteğinin okullar yapıp bağışlamak olduğunu dile getiren Sunal, eğitime verdikleri önemi belirterek,  eşinin yıllar sonra üniversiteyi bitirmesi ile birlikte yüksek lisans yapma konusundaki azmini vurguladı.

İkili ilişkilerde güven duygusuna çok önem verdiğini söyleyen Sunal, eşini ilk kez sahnede gördüğünü ve o an karşılıklı çok güçlü bir duygunun oluştuğunu anlatırken adeta o yılları yeniden yaşadı. Bilge Bakış Program Moderatörü İnanç Kara Ölmeztoprak'ın 'eşinizle birlikte, hayatınızdaki en büyük sevinç kaynağınız neydi? ' sorusuna, 'çocuklarımız' yanıtını veren Sunal, anne olduktan sonra çocuklara olan bakış açısındaki değişimlerden ve şu an sahibi olduğu Gül Sunal Anaokulundan bahsetti.

Kemal Sunal'ın hayatına dair çok detaylı ve yediden yetmişe geniş katılımlı, vizyonlu bir belgesel çekildiğini ancak hiçbir ulusal kanalda henüz yayınlanmadığını ifade eden Sunal, bu belgesel yayınlanırsa en az filmleri kadar etkili olup, defalarca izlenebileceğini ifade etti.

Malatya'da sanata ve sanatçıya verilen değer noktasında büyük gurur duyduğunu belirten Sunal, Malatya Valisi Vasip Şahin'in şahsında Malatya Valiliğine, Malatya Belediye Başkanı  Ahmet Çakır'ın şahsında Belediye'ye, sivil toplum kuruluşlarına, bu etkinlikte emeği geçen tüm katılımcılara ve Malatya İnsanına teşekkürlerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız