SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kemer Takana Karanfil

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:57
Kemer Takana Karanfil
A- A+ PAYLAŞ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün, eğitim amaçlı çalışmalarını sürdürdüğü, okullarda öğrenciler için seminer düzenlediği, ayrıca üniversite öğrencilerişye birlikte emniyet kemeri ile ilgili çalışma yapıldığı belirtildi.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz tarafından 08-19 Aralık 2014 tarihleri arasında trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen eğitim faaliyetleri ve etkinlikler kapsamında;

1- İnönü Üniversitesi öğrencileri ile ortaklaşa olarak sürücülere emniyet kemeri takma alışkanlığının kazandırılması amacıyla Çöşnük kavşağında etkinlik yapılmıştır. Düzenlenen etkinlikler sırasında emniyet kemeri takan sürücülere karanfil, takmayan sürücülere ise emniyet kemerinin önemi ile ilgili broşür dağıtılmıştır. Etkinlik kapsamında toplam 110 araç durdurularak sürücü ve yolculara yönelik emniyet kemerinin önemi ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

2- İlimiz merkezinde öğrencilere yönelik olarak Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu ve Sümer İlkokulunda Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ile Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliği ve OPET in desteği ile 3-17 yaş grubundaki çocuklara yönelik “Çocuklar İçin Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi” kapsamında eğitim semineri düzenlenmiştir.  Düzenlenen eğitimler sırasında toplam 1197 öğrenciye eğitim verilmiştir.

3- Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile birlikte Adım Adım Aydınlık Geleceğe Proje kapsamında 600 Öğrenciye yayaların ve yolcuların trafikte karşılaştıkları riskler konulu bilgilendirme semineri düzenlenmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız