SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kemerköprü'ye Sıcak Asfalt

0
Güncellendi - 2017-10-09 21:13:34
Kemerköprü'ye Sıcak Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Kemerköprü Mahallesi’nde yapılan yol genişletme ve dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapıldı. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesi’nde yol genişletme, dolgu çalışması ve son olarak sıcak asfalt çalışması yaptı. Mahalle sakinlerinden Ziya Kabadayı, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklaşık 40 yıldır burada yaşıyorum. Allah belediyemizden razı olsun. Görüldüğü gibi sıcak asfalt dökülüyor. Daha önce buralarda tozdan dumandan ölüyorduk. Özellikle Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’dan razı olsun” dedi.

Fikret Kabadayı isimli mahalle sakini de, “Doğma büyüme buradayım. Şu ana kadar bu çalışmalar buraya ilk defa geliyor. Daha önceleri yollarımız çok bakımsızdı. Bu kanal yapıldıktan sonra halkımızda bu kanal tarafını terk etti. Yollar genişledi. Birkaç ay önce Battalgazi Belediyesi dolgusunu yaptı. Şimdi ise sıcak asfalt serimi yapılıyor. Gelen hizmetler çok güzel bir hizmet” diye konuştu.

Bir diğer mahalle sakini İbrahim Kabadayı ise, “Burada doğdum, burada yaşıyorum. Böyle bir çalışmayı ilk defa gördük. Şehirlerarası yol gibi yola kavuştuk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Bedriye Kabadayı’da, Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, “Yapılan çalışmaları çok beğendik. Yapanlardan Allah razı olsun. Şimdiye kadar çocuklarımız okula giderken çamurdan ve tozdan topraktan çok muzdarip oluyorlardı. Belediye reisimizden ve devletimizden Allah razı olsun. Yollar yapıldı” diyerek, mahallelerinin çok güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız