SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kemik Tenceresi' Alarmı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:30
'Kemik Tenceresi' Alarmı
A- A+ PAYLAŞ

Bir lokantanın içerisinin dumanla dolduğunu gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiye bildirince, kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ocak üzerinde kaynamaya bırakılan kemik tenceresi ile karşılaştı.

Olay, 03.00 sularında merkez İsmetiye Mahallesi Niyazi Mısrı Caddesi Göktuğ Sokak içerisinde meydana geldi. Sokaktan geçmekte olan ve lokantanın içerisinin dumanla dolduğunu gören bir vatandaş, durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise kapının kilidini kırarak içeri girdi. İşyerinin içerisinde alevle karşılaşmayan itfaiye ekipleri işyerinin mutfak kısmında ocak üzerinde ateş üzerinde duran bir tencereden dumanların yükseldiğini fark etti.

Bir itfaiye ekibi tencereyi alarak işyerinin kapısına çıkardı. İtfaiye ekiplerinin söndürme tüpü ile söndürdüğü tencerenin, ocağı kaynamak üzere bırakılmış olan kemik tenceresi olduğu anlaşıldı. Kemik tenceresinin içerisinde suyun bittiği ve içerisindeki kemiklerin yanmaya başladığı ortaya çıktı. 

Olay yerine gelen işyeri sahibi İbrahim Erkut, işyerini 15 gün önce aldığını ve büyük bir tehlike atlattıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız