SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kenan Onuk Vefat Etti..

A- A+ PAYLAŞ

NTV Spor Yayınları Koordinatörü Kenan Onuk, hayatını kaybetti. Onuk, İstanbul'da toprağa verildi.

UZUN SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU
Onuk, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek, tedavi gördüğü özel hastanede sabaha karşı yaşamını yitirdi.

1954 yılında İzmir’de doğan Kenan Onuk, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. Gazetecilik mesleğine 1974 yılında TRT’de muhabir olarak başlayan Onuk, daha sonra özel televizyonlarda çalıştı.

Onuk, 1996 yılından bu yana, kuruluşunda yer aldığı NTV televizyonunda görev yapıyordu.

Çeşitli gazetelerde de spor eleştirileri yazan Kenan Onuk, evli ve bir çocuk babasıydı.

Kenan Onuk, NTV'de yaptığı '90 Dakika' programı da dahil olmak üzere, spor yayıncılığında kalite ve sağduyu kriterlerinin öncülerinden biri olarak kabul ediliyordu.

Kariyerinde sayısız ödül ve başarıya imza atan Onuk, yazılı basında da eleştirileriyle, gazetelerin spor sayfaları aracılığıyla okurlarına ışık tuttu. Türkiye, buz pateni ve atletizmi, Onuk'un kusursuz Türkçesiyle dinleyerek tanıdı.

Onuk ayrıca, gazete yazıları ve caz programıyla da, müzik alanındaki bilgi birikimini okurları ve dinleyicileri ile paylaştı.

TOPRAĞA VERİLDİ..
Onuk için önce çalıştığı NTV'de bir tören yapıldı. Buradaki konuşmaların ardından Onuk'un cenazesi alkışlar arasında alınarak Teşvikiye Camii'ne getirildi. İkindi vakti kılınan namazın ardından Onuk'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine Onuk'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Milletvekili Berhan Şimşek, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Şekip Mosturoğlu, MHK Başkanı Ufuk Özerten, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve ikinci başkan Ergun Gürsoy ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun da aralarında bulunduğu spor, siyaset ve medya dünyasından isimler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız