SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kenar Mahalle- Merkez Mahalle Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Çarmuzu'da yol genişletme ve "kaliteli" asfalt çalışması sürdürülürken, Belediye Başkanı Cemal Akın kenar mahalle- merkez mahalle ayrımına son verdiklerini savundu.

Konuya ilişkin olarak Belediye'ce yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından Çarmuzu Mahallesinde açılan ve genişletilen yollar asfaltlanıyor.

Çarmuzu Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, yapılan imar çalışmalarıyla birlikte Çarmuzu ve çevresinin imrenilecek bir hale geleceğini söyledi.

Başkan Akın, Malatya Belediyesi olarak kenar mahalle – merkez mahalle ayırımını ortadan kaldırdıklarını ve imkanları doğrultusunda her mahalleye eşit oranda hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, “İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Çarmuzu Mahallesi Faik Kutlubay Caddesini daha önce genişletmiştik şimdi de finişer ile asfaltını yapıyoruz. Yine Çarmuzu ve Kaynarca Mahallelerinden, TRT Verici İstasyonuna kadar hem yeni yol açma, hem de mevcut yolda genişletme çalışmaları yapıldı. İnsanlarımıza hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bize bu konuda destek veren bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ve ekibine teşekkür eden Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, Faik Kutlubay Caddesinin 5 metreden 20 metreye çıkarıldığını belirterek; “Çarmuzu Mahallesinin yolları genişliyor ve asfaltlanıyor. Çarmuzu Mahallemizden, Yaka Mahallesi ve TRT Verici İstasyonuna kadar olan bölümdeki yaklaşık 15 km’lik yol 5-6 metreden 20 metre genişliğe çıkarıldı. Çarmuzu Mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı H. Cemal Akın ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan asfaltlama çalışmalarından mennun olduklarını belirten, Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay da Belediye Başkanı H. Cemal Akın başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Finişerle yapılan asfaltın çok kaliteli ve iyi olduğunu söyleyen Mahalle Sakinleri ise Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a bu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız