SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendi Çıkarları İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:33:04
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Yöneticileri ile birlikte Arguvan ve Yazıhan İlçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek , vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba, ilk olarak Arguvan’a bağlı İsaköy’ü ziyaret ederek , köylülerin sıkıntılarını dinledi.Daha sonra Yazıhan’a geçen Ağbaba ve beraberindekiler, Yazıhan ilçe merkezinde esnaflarla bir süre sohbet ettiler. Ardından Balaban,Eğribük ve Tecirli Köylerini ziyaret etti.

“BALLANDIRARAK ANLATIYORLAR”

CHP Parti Meclisi üyesi Veli Ağbaba, ziyaretlerde yaptığı konuşmada özetle; “Ekonomimiz her geçen gün daha kötüye gidiyor. Memur, işçi, emekli, üretici, çiftçi büyük bir darboğazda. İnsanlar ayın sonunu getirmek için, evine ekmek götürmek için büyük mücadele ediyor. Oysa ülkeyi yönetenlerin tuzu kuru. Sözde kendisine ‘adaletli parti’ diyenlerin uyguladığı adaletsiz vergi sistemi dar gelirlinin yaşamını çekilmez hale getirdi. Bütçe açığını akaryakıttan  doğalgaza, elektrikten alkole her şeye zam yaparak kapatmak istiyorlar. Borç alıp, borç kapatıyorlar. Sonra da Dünya’nın en iyi ekonomisi diye ballandırarak anlatıyorlar. Ama yapılan tüm zamlara, uygulanan tüm vergilere ve özelleştirilen onca kamu kurumuna rağmen  AKP’nin uyguladığı ekonomi politikası çökmüştür” dedi.

“KENDİ ÇIKARLARI İÇİN YASA ÇIKARIYORLAR”

Ağbaba, konuşmasının devamında mecliste görüşülen Büyükşehir yasasını eleştirerek, “ Çıkarmak istedikleri yasa, halkın daha iyi yaşaması, modern bir hayat sürmesi için değil. Kendi çıkarları için yasa çıkarıyorlar. Bu yüzden sizleri ve sizin yaşayacağınız eziyetleri düşünmüyorlar."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız