SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kendi Hırsımı Aşılamaya Çalışıyorum..''

A- A+ PAYLAŞ

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı, Futbol Federasyonu'nun İstanbul Riva Tesisleri'ndeki kamp dönemiyle değerlendiren Malatyaspor çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör Ziya Doğan, kendi hırsını futbolculara aşılamaya çalıştığını söyledi.

Çaykur Rizespor'la önümüzdeki Pazar günü oynanacak maç öncesi Riva'da sürdürülen hazırlık çalışmaları hakkında bilgi veren Doğan, sezon başı antrenmanını yeterince almayan önemli sayıda oyuncusu bulunduğunu, bu futbolcuların eksiklerini olabildiğince gidermeye çalıştıklarını söyledi. Doğan, "Malatyaspor'da, sezon başı idmanını alamamış olan 12 futbolcu var. Kimi sakatlığı, kimi sonradan transferle takıma katılması vs. gibi nedenlerle yeterli durumda değil. Bu futbolculardan bazılarının yaşları 30'un üzerinde ve toparlanmaları zaman alıyor. Bu futbolcular başta olmak üzere takımı fizik- kondüsyon açısından belirli bir noktaya getirmeye çalışıyoruz.

Ayrıca bu çalışmalarımız sırasında, kendi hırsımızı oyunculara aşılamayı hedefliyoruz. Yine, bizim oyun anlayışımızı sahaya otomatik olarak yansıtacak bir duruma getirme çabası içerisindeyiz."dedi.

Teknik Direktör Ziya Doğan, Brezilyalı futbolcu Katatua'nın ameliyat için ülkesine gittiğini, Kayseri Erciyes maçında topuğundan sakatlanan ve sonraki maçları sakat olarak oynayan Mustafa Özkan'ın Almanya'da tedavi görüp kampa katıldığını, Serkan Bensol'da hafif bir sakatlık bulunduğunu bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız