SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendi Kazanmış Kadar Mutlu!

A- A+ PAYLAŞ

Demokrat Parti'nin il başkanı ve belediye başkan adayı Erdal Altunkaya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti, tebriklerini bildirdi.

Altunkaya ve beraberindekilerin Çakır'ı ziyaretlerine ilişkin Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"DP İl Başkanı Erdal Altunkaya ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

DP İl Başkanı Erdal Altunkaya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın, Belediye Başkanlığında Cumhuriyet tarihinin en yüksek oyunu alarak Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini belirterek, “Çok büyük ve net bir destekle Belediye Başkanlığına görevine seçildi. Bize göre şaibesiz ve güzel bir seçim oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Hayalimizdeki Malatya’yı gerçekleştirmek için Belediye Başkanımızla beraber bütün sivil toplum kuruluşları, Malatya camiası el birliği ile 2014 Malatya’sını daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum. Tekrar kendilerine başarılar diliyor yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Malatya’da Demokratik bir seçim sürecini yaşadık. Malatya’mıza yakışan seviyeli bir seçim oldu. Bizim tek bir amacımız ve gayemiz var Malatya’ya hizmet etmek, Malatya halkına en güzel hizmetleri sunabilmek. Hizmetlerimizde, kararlarımızda ve yönetimimizde adil bir şekilde Malatya’nın her kesimine eşit hizmet götürmek, Malatya’yı modern bir şehir yapabilmek için çalışacağız” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız