SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kendi Kendimize Rakip Olmazsak..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, iyi bir takım kurduklarını belirterek, "Malatyaspor, bu sezon kendi kendinin rakibi olmazsa yeniden Süper Lig'e yükselir" dedi.

Malatyaspor’un Ankara üzerinden Isparta’ya hareket ettiğini, burada 13 günlük kamp süresince maç ağırlıklı bir program uygulanacağını, eksiklerin görüleceğini, gerekirse takviye yapılacağını, takımın kaynaşacağını anlatan Eserdi “Malatyaspor’un Süper Lige çıkması için kamuoyundan destek bekliyoruz” dedi.

Bir soru üzerine fikstürü değerlendiren Eserdi, ligin kolay olmadığını, maçların oynanmadan kazanılamayacağını belirtip “Rakiplerimizin hepsiyle karşılaşacağız. İlk yarı sahamızda şampiyonluğa oynayacak takımlarla oynayacak olmamız avantaj gibi geliyor. İlk 5-6 hafta çok zorlu maçlar olmadığı gibi, bu dönemi kayıpsız değerlendirirsek lige iyi başlamış oluruz” şeklinde konuştu.

Eserdi, Ankara’da fikstür çekimi sırasında Malatyaspor’un rakipsiz gibi görüldüğü şeklinde bir hava olduğunu, buna aldanmamak gerektiğini anlattı.

Kombine satışlarına sadece gelir değil, “sabit seyirci desteği” açısından baktıklarını belirten Eserdi, bir soru üzerine, Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Malatyaspor’a geçen yıldan az olmayacak şekilde destek verileceğini söylediğini iletti. Eserdi “Sayın Akın ihtiyaç olması halinde her konuda devreye gireceğini de ifade etti” dedi.

Malatyaspor’a desteğin sadece Belediye ile sınırlı kalmaması gerektiğinin altını çizen Eserdi, bütün kurum ve kuruluşların yapabilecekleri ölçüde katkı yapmasını beklediklerini söyledi. Eserdi “Başkan Karadağ her toplantıda Malatyaspor’a karşılıksız bir şey almayacağını ifade ediyor ama, kombinelerle birlikte diğer katkıların olması gerekir. Çok büyük bütçeler var. 2. Lig A’dayız diye 2. Lig A gibi hareket etmedik. Yapılan rakamlara bakarsanız Süper Lig seviyesinde rakamlar görürsünüz” dedi.

Eserdi, yönetim kurulunun ziyaretlerinde destek sözü veren Vali, Emniyet Müdürü ve Rektör ile Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.

Eserdi “Geçenlerde bir gazeteci arkadaş söyledi. Malatyaspor kendi kendine rakip olmazsa sorun olmaz” dedi.

Eserdi, bir gazetecinin Malatyaspor’da 10,5 trilyon borç olduğu yolundaki bir sorusu üzerine “Hesapları tam çıkarttık, rakamlar şu desek yanlış yaparız. Nihayetinde bir şeyler çıkacak ortaya. Bunları söylerken bu işlerin hatalı, yanlış yapıldığı demek manasında değil. Araştırılıyor. Belki kongredeki bilanço ile aynı rakamlar çıkacak. Benim şahsi inancım şu: 10 yıl Malatyaspor’da görev yaptım. Gelen insanların, hiçbir zaman fayda sağlamadığı, kötülük ettiği manasında geldiğine inanmıyorum. 10,5 trilyon lafını ben duymadım. Nereden çıktı?” karşılığını verdi.

Eserdi’nin basın toplantısına Malatyaspor Kulüp Müdürlüğü görevine getirilen Atilla Kapkıner (fotoğrafta sağda) de katıldı. Kapkıner, daha önce kulüpte 22 yıl görev yapmış, muhasebecilik, kulüp müdürlüğü, menajerlik görevlerinde bulunmuştu.

Eserdi, tekrar Malatyaspor’a dönen Kapkıner’e başarı dilerken, kendisinin Karagümrük ile anlaşmasına karşın, çok büyük fedakarlıkta bulunup Malatyaspor’u tercih ettiğini bildirdi.

Malatyaspor'un kamp kadrosu şu futbolculardan oluştu:

Kaleciler: Bora Körk, Taylan Aydoğan, Emrah Tuncel.

Defans: Mehmet Budak, Aytaç Ak, Serkan Bensol, Recep Asil, Eray Er, Mehmet Polat, Ramazan Kahya.

Orta Saha: Bülent Akın, Hakan Söyler, Serdal Boyraz, Sebastian Johansson, Toth Balazs, Serdal Samatyalı, İlhan Var, Celil Sağır, Ulaç Çağlayan, Uğurtan Çepni.

Forvet: Atilla Birlik, Taner Demirbaş, Zdenek Senkerik, Mehmet Albayrak, Toledo Katatua.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız