SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendi Kendimizin Dostuyuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri ve milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürdü.

ÇALIK DOĞANŞEHİR'DE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastane kazandırmanın yanında, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün desteği ile de bir Meslek Yüksekokulu’nun yapım inşaatının başladığını söyledi.

Beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Doğanşehir ilçesine giden Çalık, burada Doğanşehir ilçesine yapılmakta olan hastane binasında incelemelerde bulundu ve hastanedeki eksikliklerin kısa sürede bitirilerek hizmete gireceğini söyledi.

Hastanenin birimlerini tek tek gezerek bilgi alan ve giderilmesi gereken eksiklikler hakkında bilgi alan Çalık, hastanenin kısa sürede hizmete girmesi için ellerinden gelen tüm desteği ve çabayı göstereceklerini söyleyerek, “Doğanşehir ilçemiz 5 yıldızlı bir hastaneye kavuşuyor” dedi.

Çalık, daha sonra beraberinde Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından yapımı üstlenilen Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun başlayan inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap küçük, “Meslek Yüksekokulu’nun yüzde 51’ini ben yapıyorum., yüzde 49’unu ise üniversitemiz yapacak. Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladık ve çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl yetişemezse, önümüzdeki yıl meslek Yüksekokulu bitirilerek hizmete girecek. Doğanşehir’e layık bir Meslek Yüksekokulu yapıyoruz” dedi.

Çalık ise, “Doğanşehir ilçemiz Malatya’nın en büyük ilçesi.  Doğanşehir’e en güzel hizmetleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.  Doğanşehir’e ek binalarla çok güzel hizmet edecek ve 5 yıldızlı otel konforlu bir hastaneyi yapıyoruz” dedi.

Doğanşehir’e Meslek Yüksekokulu’nun yapılmasından dolayı yapımı üstlenen Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e teşekkür eden Çalık, “Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun yüzde 51’ini tek başına Vahap Küçük ve oğulları Vahap ve Mustafa küçük ile birlikte kazandırıyor. Okul ve sağlık ocağını ilçeye kazandıran Küçük ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hem Akçadağ ve hem de Kale’ye Kalkınma Bakanlığımızdan çok ciddi destekler almıştık. İnşallah Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun yüzde 51’ini Vahap amca, geriye kalan kısmın bütçesini çıkarmakta bizlere nasip olur. Doğanşehir’imize meslek Yüksekokulumuz hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kaydetti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun açılışını önümüzdeki yıl yapmak istediklerini kaydetti.

AKP'YE GEÇTİLER..

Öte yandan Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde AKP'ye geçen isimlere rozet takıldı.

Öznur Çalık, "Türkiye'nin bugün geçmiş olduğu kriz dönemini atlatmak adına yürekli bir şekilde 'ben de varım' diyen, hem Büyük Birlik Partisi'nden hem Milliyetçi Hareket Partisi'nden hem Millet Partisi'nden partimize geçişler var. Doğanyol İlçesi Millet Partisi Belediye Meclis Üyesi Özcan Öz, 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olan Muhsin Öz, Büyük Birlik Partisi'nden 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili Adayı olan Derviş Erdoğan partimize geçtiler. Hepsine hoş geldiniz diyorum" dedi.

Çalık'ın konuşmasının ardından AKP'ye geçenlere rozetleri takıldı. Geçtiğimiz günlerde MHP Pütürge İlçe Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ahmet Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleri AKP'ye geçti. AKP'ye katılanlara rozetlerini, Çalık, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır taktı. 

"KENDİ KENDİMİZİN DOSTUYUZ"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Kasım'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında merkez Samanköy, Kendirli, Kuyulu, Görgü ve Gözene mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin önemine vurgu yapan Tüfenkci, “Huzurumuza, istikrarımıza, birliğimize dirliğimize kardeşliğimize yeniden daha güçlü bir şekilde sahip çıkacağız ve 1 Kasım’da Türkiye’nin önünü hep beraber yeniden açacağız” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin yeniden güçlü bir şekilde yoluna devem etmesi için güçlü bir iktidara ihtiyacının olduğunun altını çizen Tüfenkci, 7 Haziran sonrası oluşan tabloda muhalefetin iktidar olmak istemediğini ve ellerini taşın altına koymaktan çekindiğini söyledi. Tüfenkci, "7 Haziran'da sizler, bizlere destek vererek, sahip çıktınız. Ama 7 Haziran'dan sonra oluşan tablo sonucunda herkes neden hükümet oluşmadığını gördü. İktidar olmak istemeyen muhalefet partileri var. Dolayısıyla ellerini taşın altına koymaktan çekindiler. CHP'li Malatya milletvekili de, seçim sonuçlarından sonra 'Kılıçdaroğlu'na başbakanlık verilmezse, bu iş olmaz' demişti. Böyle bir tabloyla siz milletin huzuruna giderseniz, milletin teveccüh ettiği ve bu milletin omurgası olan AK Parti'yi yok saymaya çalışırsanız elbette ki bu ülkede hükümet kurmak zorlaşır” şeklinde konuştu.

Tüfenkci, milletin 1 Kasım'da vereceği oyun Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“1 Kasım'da inşallah sizler bunu düzelteceksiniz. Ben öyle inanıyorum. Sizin vereceğiniz bir oy, Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Bu oy istikrardan ve huzurdan yana olursa, Türkiye'nin önü açık. Ama verilen oylar iktidar çıkartmazsa ve Türkiye bir hükümete kavuşamazsa, Türkiye git gide geriler, bir Suriye, bir Yunanistan olmaktan kendini alıkoyamaz. Yunanistan'a bütün Avrupa sahip çıkıyor. Bize sahip çıkacak millet de yok. Biz ancak kendi kendimizin dostuyuz. Ben inanıyorum ki, 1 Kasım'da aklıselimle hareket edip, bu meselenin memleket meselesi olduğuna karar verip, ona göre oyumuzu kullanacağız."

ŞAHİN VE ÖNALAN

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Yaygın, Puluşağı, Yenice, Yeniköy, Çakıklı, Selvidağ, Beydağı, Yapraklı, Balıkdere, Fırıncı, Üzümlü ve Çamurlu mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Şahin, “Biz, oy için değil, buradaki insanlarımızın halini, hatırını sormak için de geliyoruz. Kuş konmaz, kervan geçmez babında bir yer de olsa, mutlaka burada yaşayan insanları gelip ziyaret etmemizde fayda var. Onlar burada hangi sıkıntılarla karşı karşıya, buradaki yaşam mücadeleleri nedir, ne değildir, bizden beklentileri nelerdir bunlarla ilgileniyoruz” diye konuştu. 

13 yıllık AKP iktidarıyla beraber Türkiye'de her şeyi değiştirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Şahin, “Bu ülkede olumsuz olan ne varsa bunların tümünü birden şekillendirmeye başladık. Bunlar ister merkezi hükümetimiz olsun, ister belediyelerimiz olsun; her noktada çalışmalar yaptık. Yine yasal düzenlemeler konusunda ne engel varsa o engellerin tamamını ortadan kaldırdık ve onları da yasal bir zemine oturtmaya gayret gösterdik” şeklinde konuştu. Partisinin seçim vaatlerini de vatandaşlarla paylaşan Şahin, şunları kaydetti:

“AK Parti 81 vilayetin, 78 milyon vatandaşımızın, Türkiye’nin partisi olmuştur. Memleketin partisi olmuştur. Memleket meselesinin partisi olmuştur. Bu nedenle millet memleket için AK Parti diyor. Şu 4 ay göstermiştir ki bütün bu sorunların karşısında dik duracak tek parti, AK Parti’dir. Memleketin partisi olarak 7’den 70’e herkese müjdeler verdik. Sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili yeniden düzenleme yapılacak. Engelli genç ve çocuklar için 'Engelli Yaşam Merkezleri' kurulacak. Tarım Bağ- Kur emeklilerinin, iktidara geldiğimizde 66 lira olan emekli maaşları 884 liraya ulaşacak. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Gelin bu projelerimizi hayata geçirmek için el ele verelim. Biz de hayal tacirliği yok. Biz verdiğimiz sözün arkasında dururuz, çünkü biz AK Parti’yiz.”

Önalan ise "Uzun ince bir yolda koşuyoruz. Biz, sizlere hemhal olmaya geldik" dedi. 1 Kasım'da milletin önemli bir tercih yapacağını dile getiren Önalan, "1 Kasım'da yapılacak olan seçim çok önemli. 1 Kasımın önemi bütün İslam aleminde yankılanıyor. Herkes 1 Kasım'ı bekliyor. Bütün mazlumlar, masumlar; Gazze'sinden tutun Suriyelisine kadar herkes 1 Kasım'ı bekliyor. İnşallah 1 Kasım'da güçlü bir AK Parti iktidarı olursa, 'bizi daha da sahiplenip, bağırlarına basarlar' diyorlar. Şu an ki belirsizlik devam ederse, onlarda 'biz de mahvoluruz, biteriz' diyorlar. Onun için 1 Kasım mazlumların umududur. Bizim de umudumuzdur. İnşallah AK Parti'nin güçlü olduğu bir iktidarla büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürürüz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız