SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendi Kongrelerine Bile İlgisizler!

0
Güncellendi - 2016-02-07 22:45:53
Kendi Kongrelerine Bile İlgisizler!
A- A+ PAYLAŞ

  • TMMOB Mimarlar Odası'nın kongresine 200 üyeden sadece 34'ü katılarak oy kullandı.

Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Mimarlar Odası Malatya Şube’sinin hafta sonunda yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Şahin güven tazeledi.

Aysel Şahin Altaş’ın da son anda aday olduğu seçimlerde kullanılan 34 oyun 32’sini alan Ahmet Şahin yeniden Mimarlar Odası şube başkanı oldu. Diğer aday Aysel Şahin Altaş ise 2 oy aldı.

Ahmet Şahin Başkanlığındaki TMMOB’un kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ahmet Şahin (Başkan), Halime Aldemir, Emre Kuzu, Yunus Emre Fidanel, Yasemin Yazıcı, Serpil Başar Yoloğlu, Murat Yaşar.

Soruşturma ve Uzlaştırma Kurulu: Emine Demirel, Tayfur Elmas, Abdul Vahap Atabay, Bahar Aslan ve Hilal Acı.

Delege Listesi: Abdurrahman Yavuz, Mahmut Yaşaroğlu, Fevzi Çelebi, Osman Coşkun, Fatma Altaş, Ahmet Şahin.

MİMAR DUYARSIZLIĞI!..

200’den fazla üyesi olan Mimarlar Odası genel kurulunda sadece 34 kişinin oy kullanması şaşkınlık yarattı. Son günlere damga vuran Kanalboyu ve Fahri Kayahan düzenleme projelerinin yanı sıra, kent için oldukça önemli diğer imar konularında görüş ve değerlendirmeleri merak edilmesine rağmen hiç ses vermeyen Mimarlar Odası başta olmak üzere ilgili STK'ların, bu sorunlara duyarsızlığının tartışma konusu olduğu Malatya'da, mimarların kendi mesleki örgütlerinin genel kuruluna karşı da duyarsız kalması, "Malatya'nın Acı  Bir Gerçeği" olarak bir kez daha gündeme geldi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız