SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kendi Marifetleri!..'

A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde yoldan çıkan bir iş kamyonu, gölete uçtu. Bu arada ilde meydana gelen diğer trafik kazalarında ise 11 kişi yaralandı.

GÖLETE UÇTU!..
Kaza, Darende ilçe merkezindeki duble yol çalışmalarının sürdüğü Sandıkkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsü tespit edilemeyen yol yapım firmasına ait 06 ZJH 74 plakalı kamyon, yolun kenarında oluşan gölete uçtu.

Sürücünün kazayı yara almadan atlattığı belirtildi. Bu arada, yolun kenarındaki göletin kaza yapan kamyonun ait olduğu firma tarafından oluşturulduğunu belirten vatandaşlar, "Kendi aştıkları kuyuya düştüler. Bu kuyu tehlike saçıyor" iddiasında bulundu.

5 YARALI..
Yine Darende yakınlarında 2 otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Darende ilçesi Aşağıulupınar köyü mevkiinde meydana geldi. Gazi Akaya yönetimindeki 06 RHT 44 plakalı otomobil ile Darende yönüne giden Mehmet Ulusoy yönetimindeki 44 EY 074 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle çarpıştı. Kazada sürücü Mehmet Ulusoy ile otomobilde bulunan İbrahim Avcu (49), Fahri Altun (36) ve Hulusi Karakaya (36) ile diğer otomobil sürücüsü Gazi Akkaya yaralandı. Yaralılar, İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü girişinde de 31 yaşındaki N.B. yönetiminde bulunan 44 KP 181 plakalı oto ile 36 yaşındaki bayan sürücü H.F. yönetiminde bulunan 44 HR 095 plakalı otolar çarpıştılar. Kazada bayan sürücü yaralandı.

Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde 20 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan 44 AK 782 plakalı otoyla, 1. Sokakta seyir halinde iken 4 yaşındaki M.H.P. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Dedekorkut Parkı civarındaki ışıklarda da 42 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44 A 0483 plakalı oto ile 36 yaşındaki M.Ç. yönetiminde bulunan 44 DC 211 plakalı otoların çarpıştığı, kazada hasar meydana geldiği bildirildi.

Battalgazi Aslantepe Caddesi üzerinde düğün konvoyunda bulunan 26 yaşındaki B.Ö.’nün, atılan bahşiş zarflarını toplamak için yola fırlayan 4 yaşındaki S.B. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden olurken, çocuğun babası araç sürücüsünden şikayetçi oldu!

Tandoğan Mahallesi İzollutepe Caddesi’nde de 28 yaşındaki M.D. yönetimindeki minibüsün çarptığı 7 yaşındaki M.K. adlı erkek çocuk yaralandı.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi 10. Sokakta oynamakta olan 7 yaşındaki A.T. adlı erkek çocuğa, plakası alınamayan bir pikap çarptı ve yaralanmasına yol açtı. A.T.’nin babası şikayetçi olmazken, polis aracı ve sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

İnönü Caddesi Sıtmapınar otobüs durakları yanında 32 yaşındaki E.O.G.’nin yönetiminde bulunan araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen 12 yaşındaki F.T.’ye çarptı ve yaraladı.

Bu arada Fahri Kayahan Bulvarı ile Yeşilyurt Caddesi’nin kesiştiği kavşakta 22.15 sıralarında polis tarafından kurulan kontrol noktasında durdurulmak istenen 44 KD 141 plakalı aracın sürücüsünün ihtara uymadığı, polis araçlarının takibi sonucu yakalandıkları bildirildi. Araçta bulunan ve alkollü oldukları saptanan 51 yaşındaki M.I. ile 34 yaşındaki M.İ. hakkında yasal işlemlerin yapıldığı, gönderildikleri adliyece salıverildikleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız