SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendilerine Biat Ettirdiler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Biz hiçbir zaman için gelin iktidarın postalını yalayın demiyoruz. Biz milletin iradesine sahip çıkıyoruz, siz de en azından saygı duyun diyoruz. Bizim onlardan farkımız, onlar silah zoruyla gelip yönetimlere el koydular, biz ise milletin tercihiyle iktidar olduk. İşimizin bereketli olması da sizlerin vermiş olduğu destek ve dualarladır" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin merkeze bağlı Özal ve Bindallı köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Şahin köy ziyaretlerinde AKP iktidarları öncesi Türkiye'de yaşananları anımsattığı konuşmasında, şunları söyledi:

"97 şubatında bu ülkede darbe yapıldı.Adı konulmamış bir darbe.O gün ne yaptılar bu ülkedeki rektörleri hizaya çektiler.Apoletli insanlar onlara diz çöktürdüler üniversite çevresindeki bütün hocalar dahil olmak üzere.Yargıdaki bütün hakimleri, savcıları, yüksek yargının tamamına bir düdük çalmakla hepsini birden topladılar,kendilerine biat ettirdiler.Onlar gıklarını çıkarmadı. İşadamları bu ülkenin lokomotifi olduğunu iddia eden iş çevreleri aynı şekilde ip gibi önlerine dizildiler,el pençe divan durdular.Onların emirlerine amade olduklarını söylediler.Sendikalara bakıyorsunuz. 5'li çete içerisinde yer alanlar vardı. Aydın geçinenler, sözüm ona sosyalist olduklarını, özgürlükten yana olduklarını iddia eden o insanlar da gittiler, onların postallarını yaladılar. Biz hiçbir zaman için gelin iktidarın postalını yalayın demiyoruz. Biz milletin iradesine sahip çıkıyoruz, siz de en azından saygı duyun diyoruz. Bizim onlardan farkımız, onlar silah zoruyla gelip yönetimlere el koydular, biz ise milletin tercihiyle iktidar olduk. İşimizin bereketli olması da sizlerin vermiş olduğu destek ve dualardır. Bugün de bu ülkede Türk'üyle, Çerkez’iyle, Laz'ıyla, Alevi'siyle, Sünni’siyle bir ve beraber olabilmişiz. Alevi'si de aradığını biz de bulabiliyor, Laz'ı da bulabiliyor, Kürt'ü de bulabiliyor, Çerkezi de bulabiliyor. Biz hep beraber bir ülkeyiz, Türkiye'yiz dedik. Onun için her kesimden insanımızın haklarını da sonuna kadar kendi hakkımız gibi korumaya ve onlara iade etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar bizim yaptığımız gasp edilen, zorbalar tarafından hakları elinden alınan hakları kendilerine iade ettiğimiz için vatandaşımız bizi bağrına basıyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız