SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendilerine Yakıştıramadım"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, TBMM'deki yemin krizi ile ilgili olarak, "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran bir siyasi partinin böyle yanlış bir yola girmesini ben hakikaten beklemezdim. Kendilerine yakıştıramadım" dedi. 
 
CHP ve BDP'li milletvekillerinin yemin etmemesi ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Aslında yemin krizi yoktu. Özellikle CHP'nin ters yola yanlışlıkla girmiş olduğunu gördük. Kendileri de girdikleri yolun ters olduğunu, yolun çıkmaz olduğunu, uçurum olduğunu anladılar. Ama frene bastılar. İnanıyorum ki girmiş oldukları yanlış yoldan dönme noktasında istekli olduklarını görüyoruz. Çünkü bu krizi başbakanımız ve AK Parti çıkartmadı. CHP köklü bir partiydi. Geçmişi olan bir parti. Ama CHP'nin içinde çok farklı aksiyonlar oluştu ki, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran bir siyasi partinin böyle yanlış bir yola girmesini ben hakikaten beklemezdim. Kendilerine yakıştıramadım. Hatadan dönmek bir erdemdir. O hatayı yaptıklarını da anlamış olduklarını görüyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz" dedi. 
 
Öz, "Bu millet bizi eylem yapmaya göndermedi. Millet, ülkemizin ve milletimizin sorunlarını çözme noktasında Meclis'e gönderdi. Ben inanıyorum ki CHP ve BDP yeminlerini içerek, Meclis'teki yasama faaliyetlerine katılacaklardır. Olmaması gereken bir krizle Türkiye'yi boş yere oyalamış oldular. Hatanın neresinden dönerseler kardır. CHP ve BDP'nin bunu anlamış olmaları büyük bir başarıdır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Yanlıştan erken geri döndükleri için" şeklinde konuştu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız