SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendimi de Düşünmek Zorundayım"

0
Güncellendi - 2016-06-21 02:00:37
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da transfer döneminde durumu en çok merak edilen futbolcu olan Umut Nayir, yeni sezon için transfer teklifleri aldığını ancak henüz bir karar vermediğini söyledi.

PTT 1.Lig’de geçen sezon Yeni Malatyaspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri çeken genç forvet Umut Nayir, İHA muhabirine transferindeki son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“GÖZTEPE BONSERVİSİMİ DE İSTİYOR”

Yeni sezon öncesinde kulübü Osmanlıspor’un kendisini geçen sezon olduğu gibi yine kiralama yöntemiyle başka bir kulübe vermeyi düşündüğünü ifade eden Umut, “Geçen sezon Yeni Malatyaspor’da başarılı bir süreç yaşadık. Umarım Malatya’ya bir şeyler sunabilmişimdir. Tabi geçen sene kiralık olarak forma giydim. Sezon bitti ve kulübüme döndüm. Osmanlıspor ile oturduk konuştuk. Şuan mevcut teknik direktörle yıldızımız pek barışık olmadığı için, kulübümle karşılıklı fikir alışverişi sonrasında yine kiralanmam kararlaştırıldı. Transferde Sivasspor ve Göztepe teklif iletti. Göztepe bonservisimi de istiyor ama kulübüm buna yanaşmıyor” dedi.

“BURADA KENDİMİ DE DÜŞÜNMEK DURUMUNDAYIM”

Genç forvet Umut, Yeni Malatyaspor’da yeni sezonda devam edip etmeme konusunda henüz bir karar vermediğini söyleyerek, “Yeni Malatyaspor’da geçen sezon güzel bir sezon geçirdim. Şehre ve takıma kısa sürede alıştım. Bu sene durum ne olur bilinmez. Kulüp başkanımız aradı, konuştuk. 'Hiçbir kulüple görüşme, seninle yeni sezonda da devam etmek istiyoruz' dedi. Bunun dışında bir gelişme yaşanmadı. Tabi burada kendimi de düşünmek durumundayım. Her anlamda bana katkı sunacak bir kulüpte oynamak istiyorum. Bakalım, bu işler kader kısmet işi. Malatya olur ve ya olmaz. Orayla güzel bir bağ kurduğumu düşünüyorum. Tabi geçen sezon bazı sıkıntılar yaşadık. Bu sene yeni bir teknik heyetle yola devam edilecek. Umarım takım başarılı bir sezon geçirir. Adil Başkan ile bir görüşmemiz daha olacak. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • memet (7 yıl önce)
    Süper lig hayal arkadaslar insallah küme düsmez takim verin tanriverdiye belki o zam süper lig hayel olmaz.Belediyeyle bu is olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    arkadaşlar tahminde bulunuyorum bu adamlar secimden önce transfer filan yapmayacaklar... son dakikalara kalan transferde nasıl olursa artık taktir sizn
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kaya (7 yıl önce)
    Umut nayirnde uçmuş Yönetim istifa haftaya kamp başlıyor transfer yok giden çok aferin sana adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla