SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kendimiz İçin Oynuyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Spor toto 3. Lig 1. grupta yer alan Malatyaspor hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Antalya takımlarından Tekirova Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

Yeşiltepe tesislerinde teknik sorumlu Ercüment Kurt nezaretinde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, sarı kırmızılı takım idmanın ilk bölümünde koordinasyon ve istasyon çalışması yaptı.

Saat 13.30'da başlayan antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada 20 dakikalık kısa bir çift kale maç oynayan futbolcuların hırslı ve istekli oluşu dikkat çekti. Malatyaspor'un Antalya temsilcisiyle oynayacağı maç öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Bu arada sarı kırmızılı takımın bugün yapılan çalışması öncesinde genç oyunculardan Onur Vurmaz ve Ali Anıl Kaplan idmanı takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Takımın genç orta saha oyuncusu Onur Vurmaz, artık kendilerini göstermek için oynadıklarını belirterek, "Çalışmalarımıza bugün başladık. Hazırlıklarımızı iyi gidiyor, Tekirova Belediyespor'un ligdeki konumu kritik ama kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp kendimiz için oynayacağız. Menemen maçına da iyi hazırlanmıştık. İyi de futbol oynadık ama sonuca yansıtamadık. Malatyaspor'un adını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ediyoruz" dedi.

Herkesin Malatyaspor'a küme düştü gözüyle bakmasını da değerlendiren genç oyuncu, "Zaten sene başından beri kimse bizi motive etmedi. Kimse bize sahip çıkmadı. Bugün de değişen bir şey yok. Biz çıkıp kendimiz için oynuyoruz" şeklinde konuştu.

Takımın hücum oyuncularından Anıl Kaplan ise, "Çalışmalarımız şuan için iyi gidiyor. Tekirova maçına odaklandık, bu maçtan sonra Kırşehir maçı var. Ligde takımların kaderini biz belirleyeceğiz. Tüm arkadaşlarımız kendisi için ve transfer yapmak için oynuyor. Bizde kalan maçlarımızı en iyi şekilde atlatıp ligi tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız