SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kendimize Gelmemiz Lazım'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi adayları Hekimhan ve Kuluncak'ın yanı sıra il merkezinde ziyaretlerini sürdürdüler.

Bu çalışmalara ilişkin parti basın bülteni şöyle:

"HEKİMHAN VE KULUNCAK'TA..
Saadet Partisi (SP) Malatya Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ve Kuluncak İlçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi Malatya Teşkilatı, 12 Haziran seçimleri öncesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları Hekimhan ve Kuluncak ilçelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Hemşerileri, Hekimhanlı olan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Asiltürk’ü bağırlarına basarak, büyük ilgi gösterdiler. Esnafları tek tek gezen adaylar, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdiler.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili adaylarına vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken; yaşlı bir amca Milli Görüş’ün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için gözyaşı döktü.

Adaylar, Hekimhan İlçesi’nde kurulan Pazar’ı da ziyaret etti.

MAHALLE TOPLANTISI..
Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi 12 Haziran seçimleri öncesinde mahalle toplantılarına devam ediyor.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Cumali Akça, mahalle toplantıları kapsamında Aslanbey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Akça, burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Milli görüş davasında çalıştığım müddetçe Allah’a kul olmakta ileriye doğru gideceğimi düşünüyorum. Çünkü bu dava, gerçekten İslam davasıdır. Bu dava, bir parti meselesi değil, bunu böyle bilmek gerekiyor. Parti meselesi olsa kapatıldığında bırakır, giderdik. Hak davasının her zaman olması lazım. Yüzyıl önce büyük Ortadoğu projesinin planını yaptılar. Büyük İsrail’in projesi yapıldı. Günümüzde de adına büyük Ortadoğu projesi dediler. Ve bize sundular. Maalesef üzülerek söylüyorum başbakanımızda övünerek, gururlanarak “büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyım” diyor. Bilmiyor ki, bilerek diyor ama ben bilmediğini söyleyeyim yoksa ihanet olur. Ama bilmediği kanaatindeyim. Büyü Ortadoğu projesinin adlında büyük İsrail projesi olduğunu çocuğun bile bilmesi gerekir. Dostumuzu, düşmanımızı bileceğiz. Biz bütün dünya milletleriyle dost olmalım ama bize, dinimize, İslam’a, Müslümanlara, devletimize düşman olan ülkeleri de bilelim ve ona göre tedbirimizi alalım. Yeniden Osmanlı ecdadımız gibi İslam birliğini kuralım. Elhamdülillah hocamız bunun temelini attı. Bize miras bıraktı. Neydi o temel D8’lerdi. Öyle bir güzel projeydi ki, 8 tane nüfusunu 60-70 milyonun üzerinde olan İslam ülkesini hocamız bir araya getirdi. Ve İslam birliğine giden yolun temelini attı. Eğer Müslüman ülkeler geliştirerek D8 projesini devam ettirmiş olsaydık, bugün Amerika ne Irak’a girebilecekti ne Afganistan’a girebilecekti ne de Sudan’ı bölebilecekti. Ve en son olarak ta Libya, yürekler acısı. Ayık olmamız ve bizim kendimize gelmemiz lazım. Kendi değerlerimize sahip çıkan milli görüşü iktidar yapmaktan başka çaremiz yok. Görüyoruz işte AK Parti iktidarını. 8 yıldır iktidardalar ne yaptılar Allah aşkına? Müslümanlar adına bir şey yapmadılar. Başörtüsü zulmü aynen devam ediyor. İmam hatiplerin aynı şekilde orta kısımları kapalı. İmam hatipliler üniversitelere gidemiyorlar. Kuran kursuna 12 yaşına kadar gidemiyoruz. Allah aşkına neyi hallettiler? Allah’ın izniyle tekrar iktidar olduğumuzda yine ekonomi yönünde yüzümüz gülecek, en önemlisi 70 milyon Müslüman kardeşimizin yüzü güldüğü gibi İslam Ülkerlerindeki 1,5 milyar Müslüman’ın da yüzü gülecek. Milli görüş iktidarında hem yeniden büyük Türkiye olacak hem de İslam birliği kurulacak. Dünya Müslümanlarının yüzü milli görüş iktidarıyla gülecek.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız