SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendimizi Daha da Geliştirmemiz Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2017-10-23 17:07:12
A- A+ PAYLAŞ

Ev sahibi ekibin 1-0 kazandığı Malatya'daki maçtan sonra Evkur Yeni Malatyaspor ve Trabzonspor teknik direktörleri değerlendirme yaptılar.

E.YENİ MALATYA CEPHESİ

Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, maçın istedikleri gibi gittiğini belirterek, futbolcularının verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Bulut, maçın ardından düzenlediği toplantıda, zor bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

Trabzonspor karşısına puan veya puanlar almaları gerektiğini bilerek çıktıklarını aktaran Bulut, "Oyuncularım maçın başından sonuna kadar yüksek konsantrasyonla oynadı. İlk yarının sonuna doğru kazandığmız bir golle ikinci yarıya girdik. Trabzonpor'un kalitesi ortada ikinci yarı 10 kişi kalmalarına rağmen baskı yaptılar. Kaliteli bir ekip, kaliteli futbolcuları var. Buna karşı direndik, iyi kapattık ve agresif oynadık. İkinci golü bulabilirdik o yüzden hem ofansif hem de defans anlamda kendimizi daha da geliştirmemiz gerekiyor. Yakaladığımız şansları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Önümüzdeki maçlara hazırlanıp daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Bulut, kendilerini her konuda geliştirmeye çalıştıklarını anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişte çok gol yiyen bir Evkur Yeni Malatyaspor vardı. Daha az hata yaparak, defansta sağlam durarak hızlı çıkışlarla gol bulmaya çalıştık. Bugün oyun istediğimiz gibi gitti. İkinci yarıda daha çok pozisyona girip gol bulabilirdik ama önemli olan futbolcularımızın görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesidir."

TRABZON CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "10 kişi kalmamız bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Bir de maalesef kendi kalemize attığımız gol bizim için daha da dezavantaj oldu" dedi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 9. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2 gün önce göreve geldiklerini ve bütün amaçlarının ilk karşılaşmayı kazanmak olduğunu söyledi. Galibiyet düşüncesi ile Malatya’ya geldiklerini kaydeden Çalımbay, “Güzel bir ortam vardı gerçekten, güzel bir stat yapılmış, taraftarlar da çok iyiydi. Ama 10 kişi kalmamız bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Çünkü hamle yapma şansımız kalmadı. Bir de maalesef kendi kalemize attığımız gol bizim için daha da dezavantaj oldu” şeklinde konuştu.

İkinci yarıya daha dengeli başladıklarını belirten Çalımbay, “10 kişi olmamıza rağmen çok iyi pozisyonlar da yakaladık. Bu pozisyonlarda bir gol atabilseydik belki bu maç çok daha farklı bitebilirdi. Bizim açımızdan baktığımızda biz 2 günlük antrenmanla bu maça çıktık. Ama yapacak bir şey yok önümüzde bir kupa maçı var. Bu benim için büyük bir şans. Takımı görmek için oynamayan futbolcularımızı görmek için iyi bir süreç” diye konuştu.

Bir an önce toparlanmaları gerektiğinin de altını çizen Çalımbay, “Bizim biran önce toparlanmamız lazım. Takımda bazı arkadaşlarımız hiç hazır değil, beklediğimizin çok çok altındalar. Ben puan farkının kapacağına inanıyorum, ama herkesin kapasitelerinin çok üstüne çıkması lazım. Takımı iyi bir duruma getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yukarıyı yakalamak için mücadele edeceğiz” dedi.

Çalımbay, lig de önlerinde Galatasaray maçı olduğunu da ifade ederek, bu maçı kazanarak taraftarlara kendilerini affettirmek istediklerini söyledi.

AA- iha

FOTOĞRAF: Her iki takımın teknik direktörü maçtan önce görülüyor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Veysel (6 yıl önce)
    Çocuklara kendilerine güvenmeyi öğret hocam Korkmasınlar her maçı kesin kazanma inancıyla çıksın çok koşsunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    malatya gayet iyi oynadı önceki maçlara göre hırslı idi fakat hocanın da dediği gibi daha eksikler var. fener maçında bu maçtaki gibi hırlı oynansaydı feneri dağıtırdık
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Erol hoca lutfen kes o sakallari yav :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (6 yıl önce)
    Neyin başarısı adam kendi kalesine gol atmış....
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Galibiyetin biri ikisi olmaz.Tüm maçlar 1-0 olsun bizim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (6 yıl önce)
    Hocam her maça sari kırmızi cubuklu formayla cikin. Gercekten bu forma hem bize yakisiyor hem de cok iyi oynuyoruz. Lutfen su siyah formayla cikmasinlar maca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Maçın adamı kim ne derse desin fener maçında da gördük ve diger maçlarda da tabiki de ADEM BÜYÜK iyiki varsın adem büyük seni seviyoruz. Malatya seninle gurur duyuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Bu macta sadece 3 puan almadık, Trabzon'la kurdugumuz gönül köprüsünü altı şerit otobana bağladık.Tebrikler Trabzon tebrikler Malatya.Dostluğumuz daim ve kaim olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)HAD isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen sezon kapı komşusu Rizeyi satan takım mı. Malatyanin dostu olacak.200 taraftar trabzon diye bağırdı diye ne zaman dost olduk biz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Hocam her sey iyi hos da ikinci yariya dia veya deningle baslayp 2. Golu u atp koparsak daha iyi degilmiydi. Turgut hic oynamadi cissokko zaten Allaha emanet niye macera ariyosnu ki
    0
    0
    Yanıtla