SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendimizi Malatyalı Görüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:09:21
A- A+ PAYLAŞ
 
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti. 
 
Beraberinde İç Ticaret Genel Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Sıddık Kaya ve Uzman Yardımcısı Ahmet Can Balak ile birlikte MOSEB'u ziyaret eden Yücel, MESOB Başkanı Şevket Keskin ile bir süre görüştü. MESOB Başkanı Şevket Keskin, Yücel'in esnaf camiası olarak çok değer verdikleri bürokratlardan birisi olduğunu ifade ederek, "Her ne kadar Erzincanlı olsa da, biz Malatyalı olarak kabul ediyoruz. Malatya'ya gelmeniz ve esnaf odasını ziyaret etmenizden mutluluk duyduk. Sayın bakanımız Hayati Yazıcı'ya da ifade ettik, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı aynı zamanda esnafında bakanlığı. Sayın Bakanımız, bir sonraki Malatya ziyaretinde bizim kuruluşlarımızı da ziyaret edeceğini söyledi. Sayın Genel Müdürümüz ile her zaman iyi bir diyalog içindeyiz" dedi. 
 
İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel ise, Malatya'ya Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın programı nedeniyle geldiğini aktararak, "Malatya'da bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Sayın bakanımız düzenlene toplantı nedeniyle esnaf ziyaretini yapamamıştır. Diğer illerde bu hassasiyeti gösteriyor. Bir sonraki ilk fırsatta Malatya'ya geldiğimizde sayın bakanımız esnaf kuruluşlarını ziyaret edecektir. Malatya ziyaretleri bizi dinlendirir. Biz kendimizi Malatyalı görüyoruz. Eğinliler Malatya ile iç içedir. Malatya'da kendimi hemşerilerimin arasında görüyorum. Malatya esnafının durumunu öğrenmek için hem şahsınızı ziyarete geldik, hem de dost ziyaretine geldik. Şahsınız bizim gönlümüzde özel bir yeri vardır. Ben bir sürede Esnaf ve Sanatkar Genel Müdürlüğü'ne vekalet ettim, beraber bir mesai yürüttük. O mesaiden de büyük bir memnuniyet duydum. İlk fırsatta sayın bakanla Malatya'da inşallah sizle birlikte oluruz. Esnaf ticaretin omurgası. 2 milyon esnaf Türk ekonomisinin gerçek kahramanları. Esnaf ve sanatkarımızın sorunlarına her zaman ayrı bir duyarlılık duydum. Hep birlikte hizmete devam edeceğiz" şeklinde konuştu. MESOB Başkanı Keskin, konuklarına kayısı hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız