SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendimizi Tanıtmak İstedik"

0
Güncellendi - 2017-09-23 02:46:42
A- A+ PAYLAŞ

Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu Naci Şavata ve Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Bilal Yıldırım, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekildi.

Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu Naci Şavata, Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Bilal Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Bilal Yıldırım, vakıf hakkında bilgiler vererek, “Malatya Erbakan Vakfı olarak Bölge Sorumlumuz Naci Şavata ile birlikte yeni yönetimimizi oluşturduktan sonra sayın başkanımızı ziyaret ederek kendimizi tanıtmak istedik. Yoğun çalışmalarından bize zaman ayırmasından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Erbakan Vakfımız Necmettin Erbakan hocamızın vasiyeti üzerine kurulmuş bir vakıftır. Şu anda 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarını yapan bir vakıftır. Malatya’da da çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. İlçe ve gençlik çalışmalarımıza da devam ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tabi merhum Erbakan memleketimize çok büyük hizmetler yapmış bir devlet adamı ve siyaset adamıdır. Onun fikir ve düşüncelerini yaşatmak adına böyle bir dernekleşmenin ve vakıf olgusuyla örtüşmesi önemli bir adım diye düşünüyorum. Erbakan’ın fikirlerinin tanıtılması ve aktarılması ve millilik olgusunun milletimize anlatılmasını önemli bir olgu olarak görüyoruz. Bu anlamda, bu vakfın bunu en güzel şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Bu vakıfta görev alan arkadaşlara başta başkan olmak üzere hepsini kutluyorum. Memleketimizdeki bu sivil toplum örgütleri, dermekler, vakıflar, toplumumuzun demokratikleşmesi anlamında önemli merhaleler kat edecektir. Türkiye’de sivil toplum örgütlerinin çokluğu ve etkinliği bizim açımızdan çok önemlidir. Belediye olarak bizim olmazsa olmaz görevlerimizin başında katılımcı belediyecilik anlayışı gelmektedir. Bu anlayış içinde sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, sendikalarımız ve meslek örgütlerimizin fikir ve düşünceleri bizim için anlamlı ve manidardır” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız