SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Astı

A- A+ PAYLAŞ

Ruhsal rahatsızlığı bulunduğu saptanan 76 yaşındaki şahsın, kendisini kayısı ağacına asarak yaşamına son verdiği bildirildi.

Olay Battalgazi ilçesi Hatunsuyu beldesinde meydana geldi. Şizofreni hastalığı bulunduğu belirtilen 76 yaşındaki H.K. adlı şahıs, sabah saatlerinde kendisini evinin bahçesindeki kayısı ağacına astı. Bir süre sonra yakınları tarafından olayın fark edildiği, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla cesedin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi.

DİĞER OLAYLAR..
Çöşnük Mahallesi’nde oturan 16 yaşlarındaki N.Ç. adlı kız, annesinin kendisine bağırması üzerine kızarak, 10 adet hap yuttu ve intihara kalkıştı. Daha sonra pişman olup durumu annesine söyleyen N.Ç. hastaneye kaldırıldı.

Uçbağlar Mahallesi’nde de 17 yaşlarındaki C.K. adlı kız öğrenci, derslerinin çok kötü olması nedeniyle bunalıma girdi ve hap yutarak intihara kalkıştı. Daha sonra korkup ailesini haberdar eden C.K. hastanede tedavi edildi.

Niyazi Mahallesi’nde de S.G.B. adlı kız öğrenci, derslerinin çok kötü olması nedeniyle evde bulunan haplardan yuttuktan sonra bileklerini de yaralayarak intihara kalkıştı ve kendisini gören 44 yaşındaki annesi A.B. tarafından hastaneye kaldırıldı.

Başharık Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki S.Ö., Y.G.S.’den beklediği sonucu alamaması üzerine bunalıma girerek, fare zehiri için intihar etmek istedi. Daha sonra pişman olan S.Ö. hastaneye başvurdu.

Saray Mahallesi’nde de psikolojik sorunları bulunan 19 yaşındaki F.B. adlı kızın, intihar girişiminde bulunduğu ve daha sonra Devlet Hastanesi’ne giderek tedavisini yaptırdığı bildirildi.

Selçuklu Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki M.A. adlı bayan, bunalım sonucu yarım litre tiner içerek intihar etmek istedi ve hastaneye kaldırıldı.

Özalper Mahallesi’nde de 19 yaşındaki H.D. adlı genç intihar girişiminde bulunda. Devlet Hastanesi’ne kaldırılan H.D., ailesinin kendini çok sıktığını, bu nedenle hap yutarak intihara kalkıştığını polise anlattı.

Özalper Mahallesi’nde 31 yaşındaki F.Ö. adlı şahsın da, fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız