SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Direğe Astı

A- A+ PAYLAŞ

38 yaşındaki şahıs kendisini elektrik direğine asarak yaşamına son verdi. Ataması yapılmayan öğretmen adayı genç bayan da intihar girişiminde bulundu.

DİREĞE ASTI..
38 yaşındaki N.M. adlı şahıs, Akçadağ Durulova Köyü Dilaver Gedik Mahallesi mevkiinde kendisini plastik iple elektrik direğine asarak yaşamına son verdi. Perşembe günü saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili araştırma Akçadağ Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülüyor.

ATAMASI YAPILMAYINCA..
Ataköy Mahallesi’nde oturan 25 yaşlarındaki E.K. adlı genç bayan da fazla miktarda hap yuttu. Edebiyat bölümü mezunu olan ve 5 yıldır öğretmen ataması yapılmadığı için bunalıma giren E.K.’nin 15 adet hap yuttuğu, daha sonra annesi ile birlikte hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı bildirildi.

Bu arada Salköprü Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki E.Ö. adlı bayan da psikolojik rahatsızlığı bulunan ve bakımı her geçen gün zorlaşan erkek kardeşine üzüldüğü için fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız