SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Feshedecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:55:20
Kendini Feshedecek
A- A+ PAYLAŞ
 
Partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Has Parti'nin katılımı için tarih verdi.
 
Ak Parti'ye katılacak HAS Parti'nin kendisini feshetme tarihini açıklayan Başbakan Erdoğan, 22 Eylül tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde HAS Parti'nin kendini feshetmek suretiyle Ak Parti'ye katılma toplantısı olacağını kaydetti.
 
Bu arada Mardin'in Midyat İlçesi’nde Belediye Başkanı bağımsız Şeyhmus Nasıroğlu, Ankara’da Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısındaki törenle Ak Parti’ye geçti. Nasıroğlu’na parti rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.
 
Doğru Yol Partisi (DYP) geleneğinden gelen ve ilk olarak DYP’den belediye başkanı seçilen, daha sonra da Demokrat Parti’ye geçen Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, bir süre önce bu partiden de istifa ederek, bağımsız olarak bu görevini yürüttü.
 
Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, Başkan Nasıroğlu’nun bugün Ankara’da düzenlenen törenle Ak Parti’ye resmi olarak geçtiğini söyledi. Baysal, tören sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan Nasıroğlu’na rozetini taktığını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız