SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ

23 yaşındaki genç, tuz ruhu içerek intihara kalkıştıktan sonra getirildiği hastanede 2 gün süren tedavisinin ardından kurtarılamayarak öldü.

Cevatpaşa Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki G.Y.’nin, belirlenemeyen bir nedenle 15.00 sıralarında tuz ruhu içerek intihara kalkıştığı ve yakınları tarafından getirildiği Beydağı Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ciddi olması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı bildirildi. G.Y.’nin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Hamidiye Mahallesi’nde oturan 16 yaşlarındaki S.S. adlı kız, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. Daha sonra haber verdiği annesi tarafından hastaneye getirilen S.S., ailesinin dikkatini çekmek için intihara kalkıştığını söyledi.

Çöşnük Mahallesi’nde 30 yaşındaki S.Y. adlı kadının da fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı bildirildi.

İnönü Mahallesi’nde oturan 16 yaşlarındaki Ö.Y. de, hap yutarak intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan Ö.Y., polise verdiği ifadede, derslerinin zayıf olması nedeniyle ailesinin kendisine kızacağını düşündüğü için intihara kalkıştığını, başı dönmeye başlayınca ailesine durumu bildirdiğini anlattı.

Paşaköşkü’nde de 31 yaşındaki S.C. adlı bayanın fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı, TÖTM’ye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Yeşilyurt’ta da 21 yaşındaki M.E. adlı bayan, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan M.E., moralinin bozuk olması nedeniyle hap yuttuğunu söyledi.

Bu arada, gece 01.10 sıralarında Abdulgaffar Mahallesi’ndeki bir inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen, baygınlık geçirince hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki M.Ö. adlı şahsın, polise verdiği ifadede duygusal ilişkisi yüzünden bunalıma girdiğini ve yaptığından pişman olduğunu söylediği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız