SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesi Tepehan beldesi Sorguçlu Köyünde bir kişi ziyaret için gittiği ablasının evinde kendisini av tüfeğiyle vurarak yaşamına son verdi.

Olay, Çarşamba günü saat 13.00 sıralarında meydana geldi. A.T. adlı şahsın, ablası B.T.’ye eve ziyarete gittiği, burada eniştesi A.T.’ye ait ruhsatsız av tüfeğiyle kendisini göğsünden vurarak yaşamına son verdiği bildirildi. Olayın ruhsal bunalım sonucu meydana geldiği öne sürülürken, şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

DİĞER OLAYLAR..
Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki E.Y. adlı genç kadın, annesinin ölümü nedeniyle bunalıma girerek, intihara kalkıştı. Fazla miktarda hap yutan genç kadın eşi tarafından hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Fuzuli Caddesi’ndeki evinde derslerinin kötü olması nedeniyle ailesi ile tartışan 16 yaşlarındaki M.F.F.’nin de intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Paşaköşkü’nde de 24 yaşındaki E.T. adlı bayanın fazla miktarda hap içerik intihara kalkıştığı, Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı belirtildi.

İlaç içerek intihara kalkışan 26 yaşındaki S.P. adlı şahsın Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı, burada yapılan incelemelerde kanında esrar saptandığı, şahsın ifadesinde kesinlikle uyuşturucu kullanmadığını öne sürdüğü, polisin araştırma yaptığı bildirildi.

Beydağı Mahallesi’nde 34 yaşındaki S.A. adlı kadın, özel sorunları yüzünden fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve daha sonra pişman olarak hastaneye gidip tedavi oldu.

Doğu Garajı’nda ailesinin dikkatini çekmek için böcek ilacı içen 17 yaşındaki H.K., Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

22 yaşındaki I.Ç. adlı şahsın da, Orduzu Pınarbaşı mesiresinde, alkol aldıktan sonra morali bozulduğu için şişe kapakları ile kendini bileklerinden yaraladığı bildirildi. 04.00 sıralarındaki olaydan sonra şahıs TÖTM’de tedavi altına alındı.

Battalgazi ilçesinin Dolamantepe Mahallesi’nde kendisini yaralayıp, kıyafetlerini yırtan 45 yaşındaki A.A., Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahıs ifadesinde, Diyarbakır’da bulunan ayrıldığı eşi ve çocuğunu görmek için Malatya’dan trene bindiğini, parası olmadığı için bilet alamadığını, bu yüzden Battalgazi’de kendisini trenden indirdiklerini, depresyon tedavisi gördüğü için sinirlerine hakim olamadığını, kıyafetlerini yırtıp, yolda bulduğu cam parçası ile sağ ve sol bileğini keserek kendine zarar verdiğini anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız