SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 4 çocuk annesi kadın, kendisini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Malatya merkez Kaynarca Mahallesi Hacı Raşit Sokağı'nda meydana geldi. Leyla Y. (47) adlı kadının evlerinin mutfak kısmında kendisini asarak intihar ettiği ihbarı üzerine olay yerine giden 112 Acil Yardım ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

4 çocuk annesi Leyla Y.'nin, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle 4 yıldır tedavi gördüğü öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

3. KATTAN ATLADI, SONRA..
Bu arada, Salköprü Mahallesi Başkatip Sokağı’ndaki boş bir inşaatta da 30 yaşındaki Ö.G. adlı kadın 3. kattan atlayarak intihar etmek istedi. Pazar gecesi 22.00 sıralarında, ailevi nedenlerle bunalıma giren ve inşaatın 3. katından atlayan Ö.G.’nin, bir süre baygınlık geçirdiği, daha sonra kendisine gelip özel bir hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı belirtilirken, savcılık olayla ilgili soruşturmaya başladı.

CEZAEVİNDEKİ İNTİHAR GİRİŞİMLERİ..
Öte yandan E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan ve daha önce de birkaç kez intihara kalkışan 29 yaşındaki F.A. adlı şahıs, son olarak Pazar günü yine iki kez intihar etmek istedi. 12.00 sıralarında kendisini çamaşır ipi ile koğuştaki pencereye asmak isteyen F.A., hastaneye kaldırıldı ve tedavisinden sonra tekrar koğuşuna getirildi. F.A. bu kez 19.00 sıralarında jiletle kendini çeşitli yerlerinden yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan 23 yaşındaki I.H.I. adlı şahıs ile 16 yaşındaki C.B. adlı tutuklunun jilet ile kendilerini yaralamak suretiyle intihara kalkıştıkları, hastanedeki tedavilerinden sonra tekrar cezaevine konuldukları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız