SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

0
Güncellendi - 2018-05-07 04:25:18
Kendini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kendisini polis olarak tanıtıp aralarında Malatya'nın da bulunduğu 3 ilde borçla cep telefonu alan ve Ankara’da çaldığı motosikletle kaza yapıp yaralı halde kaçmayı başaran şahıs, Amasya’da hırsızlık yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya, Malatya ve Kahramanmaraş da kendisini polis olarak tanıtıp iş yerlerinden borçla cep telefonu satın alan Aslan M. (36) son olarak Ankara’da çaldığı motosikletle kaza yaptı. Kolundan yaralanmasına rağmen kaçmayı başaran Aslan M., Amasya’da bir ganyan bayisinden şarja takılı bir cep telefonunu çaldı. Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, otobüs terminalinde yakaladığı Aslan M.'yi hastaneye götürdü. Hastanede yapılan doktor kontrolünde kırık olduğu belirlenen kolu sargıya alındı. 6 ilde işlediği 7 suçtan aranması bulunan Aslan M.'nin üzerinden Ankara’da bir çiğ köfteciye ait kimlik ile ehliyet çıktı.

Sorgusunun ardından adliyeye götürülen şahıs, savcılık tarafından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Amasya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız