SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Şizofreni hastası olduğu belirtilen 28 yaşındaki şahıs, babasına ait tüfekle kendini vurarak yaşamına son verdi.

Olay, Doğanşehir ilçesi Erkenek Kasabası Kınalıtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Şizofren olduğu belirlenen B.S., babası Bekir S.’ye ait ruhsatsız av tüfeğini kafasına doğru ateşleyerek intihar etti. Olaya savcılık el koydu.

Öte yandan, Doğanşehir ilçesi Sürgü Beldesi Kaya Mahallesi Karaağaç mevkiindeki bir evde tek başına yaşayan ve sara hastası olduğu bildirilen 55 yaşındaki Y.K., evinin 150 metre yakınında ölü bulundu. Yapılan ilk muayenede cesette herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadığı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere cesedin Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız