SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Vurdu, Tutuklandı!..

A- A+ PAYLAŞ

İşyerinde babasına ait tabancayla kazaen yaralanan şahıs, karakolda polislerle de kavga edince, gönderildiği mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; olay Atatürk Caddesi’ndeki bir işyerinde 21.30 sıralarında meydana geldi. 25 yaşlarındaki M.E.Ö., tabancayla hafif yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne gelerek tedavisini yaptırdı. Daha sonra ifadesi alınan M.E.Ö., işyerinde kasa içerisinde bulunan babasından kalma ruhsatsız silahı alt bölmeye koymak için eline aldığı sırada ateş alması sonucu yaralandığını söyledi. Olay yerinde 1 adet 7.65 çaplı tabanca, 2 mermi ve 1 boş kovan ile 1 deforme olmuş mermi çekirdeği bilindi.

Polis’ten verilen bilgiye göre, bu olayla ilgili M.E.Ö.’nün ifadesi alındığı sırada, abisi olduğu bildirilen 32 yaşındaki Z.Ö.’nün ifade odasına girdiği ve kardeşinin beyanlarına müdahale ettiği, kendisini uyaran polislerce dışarıya çıkarılmak istendiğinde, bu kez iki kardeşin polis memurları M.Ö. ve H.Y.’ye saldırıp tehdit ve hakaretlerde bulundukları öne sürüldü. Zor kullanılarak etkisiz hale getirildikleri belirtilen kardeşlerden, kendini kazaen yaralayan M.E.Ö.’nün tutuklandığı, abisinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan, Kırçuval Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki M.G. adlı kadın, 01.00 sıralarında polise başvurarak, üvey oğlu olan 15 yaşındaki M.E.G.’nin kendisini dövdüğünü bildirdi. Polis, bir süre sonra M.E.G.’yi yakaladı. Üzerinden 1 kuru sıkı tabanca ile 10 mermisi çıkan M.E.G. adliyece serbest bırakıldı.

Bu arada, 22.00 sıralarında Atatürk Caddesi Belediye binası önünde trafik ekiplerince yapılan denetimler sırasında trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan 32 yaşındaki S.P. adlı şahsın, ekiplerce durdurulduğu, alkol kontrolu için alkolmetreye üflemediği için şahsın Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildiği, kan örneği alındıktan sonra polis merkezinde ifadesinin alındığı ve salıverildiği, hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” istemiyle yasal işlemin sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız