SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Yakmak İstedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, işsiz olduğu için bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre Cumali A. (44), inşaatı devam eden Sümerpark karşısındaki belediye hizmet binasına girip üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, intihara teşebbüs eden şahsı ikna etmeye çalıştı. İşsiz olduğunu belirten Cumali A., ev kirasını ödeyemediği için ev sahibinin 3 çocuğu ve eşiyle kendisini evden çıkardığını, bunun için intihara teşebbüs ettiğini ileri sürdü. İkna çabaları sonuç vermeyince bir anlık dalgınlığından yararlanılarak etkisiz hale
getirilen Cumali A., Sümer Polis Merkezi'ne götürüldü.

Öte yandan, 17.20 sıralarında da Adliye Binası önünde silahla intihara kalkışan 44 yaşındaki H.K. polis tarafından yapılan müdahale sonucu gözaltına alındı. Şahısta 1 adet kuru sıkıdan çevirme silah ve 7 mermi bulunurken, 180 promil alkollü olduğu saptanan şahıs, ailevi nedenlerle bunalıma girdiğini, bu nedenle intihara kalkıştığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız