SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendisi Yüzümüzü Ak Ediyor"

0
Güncellendi - 2016-11-29 16:15:10
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Mahalle sakinleri, Battalgazi Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, bazı meclis üyeleri, parti yönetimi ve belediye birim müdürleri ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar Mahallesi'nde yapılan hizmetleri görmek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla mahalle sakinleri ile biraraya geldi. Burada konuşan Hacıyusuflar Mahalle Muhtarı Nevzat Alan, Battalgazi Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, "Battalgazi Belediyesi 102 mahallemizle birlikte Hacıyusuflar Mahallesi'nin de 2 yıl içinde tüm sorunlarını çözmüştür. Gerekli ihtiyaçlarımız arasında bulunan çevre temizliği de dahil tüm hizmetleri almaya başladık. Yılda 1-2 defa camilerimizin temizliği de yine Battalgazi Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor. Yollarımızın yüzde 90’ı yapılmıştır. Bazı köylerimizde ise kilit taşı talepleri var. Dar olan bölgelerde özellikle kilit taş yapılması istenmektedir. Başkanımız inşallah o talepleri de yerine getirecektir. Yaptığı çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkürler ediyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, vatandaş memnuniyetinin kendileri için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Muhtarımızın ifadelerinden dolayı muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Biz Battalgazi Belediyesi olarak 102 mahallemizin 102 mahallesinede belediye hizmetlerini en güzel bir şekilde sunmanın gayreti ve çabası içindeyiz. Bu anlamda ekibimi de kutluyoruz. Hakikaten bölge bazında baktığımızda sahaya indiğimizde tüm yerleşim birimleri  ve bağlı bağ-bahçe yollarını da asfaltlıyoruz. Temizlik noktasında ilgili birimimiz gerekli hassasiyeti gösteriyor. Az önce muhtarımızın da ifade etti gibi cami temizli, okul ve çevre düzenlemelerine kadar belediyemiz ekiplerince yapılıyor. Eski köy ama şimdiki mahallelerimize park, çevre düzenlemesi, kaldırım ve bordür çalışmaları yapılmaktadır. Kilittaş çalışmaları  ise dar olan sokaklarımızda yapılmaktadır. Bu hizmetlerin halkımıza, muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Bizim görevimiz memleketimize hizmet etmektir. Hizmetin standartını da her geçen gün artırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda tüm ekipilerimize, Fen İşleri Müdürlüğümüze, Park Bahçeler ve diğer ekiplerimize teşekkür ediyorum" diyekonuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı'da, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yaptıkları hizmetlerle parti olarak göğüslerini kabarttığını belirterek, "AK Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları yerinde görmek üzere kıymetli Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan, başkan yardımcılarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte muhtarlarımızı ziyaret ettik. Hacıyusuflar Mahalle Muhtarımızın ev sahipliğine teşekkür ediyorum. Tabi bizler teşkilatlar olarak böyle yapılan çalışmaları yerinde görüp halkımızın memnuniyetini görünce kendimize olan öz güvenimiz artıyor. Yaptığımız işlerin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyoruz. Allah'a hamd olsun Hacıyusuflar Mahallemizde yaşanan sıkıntıların giderildiğini görmek bizleri oldukça sevindirdi. Yolların tertemiz bir şekilde yapıldığını hep birlikte gördük. Halkımızın kullandığı yolların asfaltlanmasını görmek, temizliklerinin yapılıyor olmasını görmek, çocuk parkları ve benzeri hizmetleri görmek, cami temizliğine kadar ne varsa hizmet edildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşımızın memnuniyetini görmek çok güzel. Kıymetli Battalgazi Belediye Başkanım Selahattin Gürkan’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi her daim göğsümüzü kabartıyor, yüzümüzü ak ediyor. Allah işini gücünü rast getirsin. İnşallah daha hayırlı hizmetleri hep birlikte Allah bizlere nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Bülten

gurkan1

gurkan2

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız