SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kendisinden Çok Şey Öğrendik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:52
'Kendisinden Çok Şey Öğrendik'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Valiler Kararnamesi’yle İstanbul Valiliğine atanan Malatya Valisi Vasip Şahin onuruna veda yemeği verdi.

Vali Vasip Şahin onuruna verilen veda yemeğine, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri, askeri erkan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, “Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atandığımda birçok telefon aldım. Gelen telefonların ortak görüşü ‘çok şanslısın Türkiye’nin en iyi valilerinden biriyle çalışacaksın’ şeklindeydi. 

Şunu anladım ki, ben bir millet adamı, devlet adamı ve halk adamıyla çalışıyorum. Kendimi çok şanslı hissettim. Sayın Valimizin bu özelliklerinden çok istifade ettim. Şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Vasip Şahin’in dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul’u yönetecek olmasına sevindiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Sayın Valimiz Vasip Şahin’i içimizden biri olarak görüyoruz. Gidişine ne kadar üzüldüysek, İstanbul’u yönetecek olmasına da o kadar sevindik. Valimizle 2 yıl boyunca uyumlu çalıştık. 

Kendisinden çok şeyler öğrendik. Olayları çok iyi tahlil edebilen bir devlet adamı. Sabrı, sağduyusu ve analizleriyle toplumsal olayları ve krizleri iyi yönetebilen bir kişilik. Görev süresi boyunca da toplumu üzen tatsız olayların olmaması da buna bir kanıttır” dedi.

Hüznü ve sevinci aynı anda yaşadıklarını belirten AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Milletin gönlünde ve Malatya’da derin izler bırakan, duruşuyla, ilkeleriyle, gayretiyle, tarafsızlığıyla, milletin de adamı olan Vali Vasip Şahin’i İstanbul’a göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Emaneti birlikte sırtladıklarını vurgulayan Vali Vasip Şahin ise, 2 yıl boyunca zor zamanlarda kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan dolayı minnettarlığını dile getiren Vali Şahin, “Cenabı Hakk, dostlarımın ifadelerini şahitlik olarak yazsın. Belki beraatımıza vesile olur. 2 yıl önce geldik Malatya’ya, sevinerek geldim buraya. Malatya için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bunları yaparken sivil toplum kuruluşlarımıza güvendim, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, halkımıza güvendim. Malatya küçük bir Türkiye, ben İstanbul’a birkaç gün önce değil, Malatya’ya geldiğim gün atandım. Yani 2 Ağustos  2012’de atandım. Bugün burada bulunan ve bana her konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız