SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kene Alındı, Çocuk Taburcu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da okuldayken ensesine kene yapışan öğrenci, hastaneden taburcu edildi.

Doğanşehir Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu 4. sınıfta okuyan A.B. (11), sınıftayken ensesine kene yapıştığının fark edilmesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı. A.B.'nin arkadaşları, "Arkadaşımız ense kısmını çok elliyordu. Daha sonra öğretmene gösterdi. Öğretmen de kene olduğunu fark edince arkadaşımızı hastaneye götürdü" diye konuştu.

A.B. de kenenin okulun bahçesinde yapıştığını belirterek, "Doktora gittik, keneyi alıp kan tahlili yaptılar. Daha sonra eve geldim" dedi.

Doğanşehir Sağlık Grup Başkanı Dr. Necmettin Gürbüz ise çocuğun kenenin çıkarılmasının ardından Malatya Devlet Hastanesi İntaniye Servisi'ne sevk edildiğini söyledi.

Gürbüz, kenenin bu mevsimde ortaya çıkıp yaz aylarında artabileceğini, piknik yapanların daha dikkatli olması gerektiğini belirterek böyle bir durumla karşılaşıldığı zaman en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız