SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kenetlendiler..

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının taktik çalışmasını yaptı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde Pınarbaşı Tesisleri'nde çift kale maç yapan Sarı-kırmızılı takımda, dün yapılan idmanda sakatlanan Celil ve sakatlığı devam eden Olcaytu antrenmana katılmazken, adalesinde çekme olan Ergün çalışmayı yarıda bıraktı. Hafif sakatlığı bulunan Mahmut Acar ise, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Takımın taktik ağırlıklı çalışmasında, çift kale maç yaptıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Özellikle sert müdahaleler sonrası oyunu durduran Hamzaoğlu, "Özellikle defans oyuncularına söylüyorum. Kayarak müdahale yapmayın. Ancak, topu alacağınız zaman kayarak müdahalelerde bulunun. Sakatlık istemiyorum" dedi.

Antrenman bitiminde saha ortasında kenetlenen sarı-kırmızılı teknik heyet ve futbolcular üç defa "Malatyaspor" diye slogan attı.

Malatyaspor'un defans oyuncusu Alper Akıcı, takım içerisinde iyi bir kenetlenme olduğunu ve sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Manisaspor maçına iyi hazırlandıklarını kaydeden Alper, "Önümüzde 15 maç var. En iyi şekilde mücadelemizi vermek istiyoruz. Manisaspor karşılaşmasında da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli Futbolcu Eren ise, Manisaspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu ifade ederek, "Biz de mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Sonuç ne olur bilinmez ama biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Futbol'da mağlup olmakta var ancak taraftarlarımız bizi desteklesinler" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ADAYI..
Bu arada Malatyaspor başkan adayı Murat Akbulut, yarın basın toplantısı düzenleyecek.

Kulübün olağanüstü kongresi 25 Ocak'ta yapılacakken, çoğunluk sağlalamadığından 1 Şubat pazar gününe ertelenen olağanastü kongrede aday olması beklenen Murat Akbulut'un yarın saat 09.30'da basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Mevcut başkan Haşim Karadağ'ın aday olup olmayacağının henüz belli olmadığı Malatyaspor Kulübü olağanüstü kongresi öncesi başkan adayı Murat Akbulut'un Vali Halil İbrahim Daşöz ve belediye başkanı Cemal Akın ile de görüşeceği kaydedildi.

Akbulut'un, bir içecek firmasının distribütörü olduğu ve İstanbul'da faaliyet gösterdiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız